1000tl kulaklık önerisi

nikolay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaslar merhaba,  bütcem 1000tl . 

arkadaslar bütceme göre hem müzik dinleyebilcegim, ps4 e baglanabilen , kablosuz ,
hem de pc de oyun oynayabilcegim kaliteli bi kulaklıga ihtiyacım var.

oynadıgım oyun cs go

OCEANN

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
1000tl ye hem kablosuz hem iyi bişi bekleme ama 400tl daha eklersen logitech g733 al, çünkü g pro x 2000tl ama bundan daha kötü, bu da logitechin bir kıyağıdır çoğu kişi bunu bilmez boş yorum yapar, bak berk rip tepe bugüne kadar 10 kulaklık değiştirmiştir çıktığından beri bunu kullanıyo, hem müziğini adam gibi dinlersin, hem profesyonel oyunculara hitap ediyor, hem zaten en hafif kulaklıklardan biri, hem de 1400tl ye buna benzer özellikler bulman imkansız!

OCEANN

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
OCEANN' Alıntı:
1000tl ye hem kablosuz hem iyi bişi bekleme ama 400tl daha eklersen logitech g733 al, çünkü g pro x 2000tl ama bundan daha kötü, bu da logitechin bir kıyağıdır çoğu kişi bunu bilmez boş yorum yapar, bak berk rip tepe bugüne kadar 10 kulaklık değiştirmiştir çıktığından beri bunu kullanıyo, hem müziğini adam gibi dinlersin, hem profesyonel oyunculara hitap ediyor, hem zaten en hafif kulaklıklardan biri, hem de 1400tl ye buna benzer özellikler bulman imkansız!
şimdi baktım da g733 1700 lira, g pro x ise 1300 lira olmuş

OCEANN

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
ötenazi' Alıntı:
HyperX Cloud 2'ye bir bak istersen 7+1 özelliği de mevcut.

kanka 5 yıl geriden geliyon herhalde :D şuan piyasadaki oyuncu kulaklığı diye geçen tüm kulaklıklar 7.1 zaten. Cloud 2 alınabilir ama kablosuzunun fiyatına g733 al daha avantajlı özellikleri var aynı fiyata,

ötenazi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OCEANN' Alıntı:
ötenazi' Alıntı:
HyperX Cloud 2'ye bir bak istersen 7+1 özelliği de mevcut.

kanka 5 yıl geriden geliyon herhalde :D şuan piyasadaki oyuncu kulaklığı diye geçen tüm kulaklıklar 7.1 zaten. Cloud 2 alınabilir ama kablosuzunun fiyatına g733 al daha avantajlı özellikleri var aynı fiyata,

Dostum 1000 TL demiş ben de hyperx önerdim g733 2.200 TL?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri