Maks. 1000 tl bütçem var. Bir masa aldım aslında ama hiç beğenmedim ve iade etmeye çalışıyorum. En fazla 1000 tl bütçeyle masa öneriniz var mı veya bir marangoza yaptırsam ne kadar tutar ?
200 kişi 5 100 kişi 1 yıldız vermiş daha soru işareti olmayan bir şey arıyorumbunu kullanıyorum baya beğendim. marangoz cok para ister. min 2k isterler https://www.trendyol.com/mordeka/ki...-52604501?boutiqueId=617853&merchantId=307133
Ben bekleyip, bütçenizi yükseltmenizi tavsiye ederim. Sonuçta uzun süre kullanacaksınız masa olduğundan ötürü. Marangoz da yaptırma durumuna gelirsek, maalesef malzeme fiyatları pek iç açıcı olmadığından o fiyata bir masa olmaz. Belki siz tablasını yaptırıp, ayaklarını sonra netten satın alarak bir çözüm bulabilirsiniz. Tamamen dost işi olan görseldeki, 2 bilgisayar kasası koyacağım düzeneği 1.000 liraya yaptırdım. Aşısı az işçilik veriyorum o da bu ücretin içinde. Malzemenin ne kadar tuttuğunu dahi ispatlı gördüm. Ben şunu bin liraya yaptırdıysam bu zamanda, maalesef siz masa yaptıramazsınız o bütçeyle.Maks. 1000 tl bütçem var. Bir masa aldım aslında ama hiç beğenmedim ve iade etmeye çalışıyorum. En fazla 1000 tl bütçeyle masa öneriniz var mı veya bir marangoza yaptırsam ne kadar tutar ?
hocam ne kadar büyüklük istiyorsunuzMaks. 1000 tl bütçem var. Bir masa aldım aslında ama hiç beğenmedim ve iade etmeye çalışıyorum. En fazla 1000 tl bütçeyle masa öneriniz var mı veya bir marangoza yaptırsam ne kadar tutar ?
Denizli’de olsanız aslında ben size masa da verebilirdim.200 kişi 5 100 kişi 1 yıldız vermiş daha soru işareti olmayan bir şey arıyorum
90 X 60 hocamhocam ne kadar büyüklük istiyorsunuz
teşekkür ederim çok sağolunDenizli’de olsanız aslında ben size masa da verebilirdim.