klavyeden pek anlamıyorum farkları nedirMekanik klavye mi olacak? Switch tercihin nedir?
Ne alaka?Hangi maksat ile kullanılacak diyelim o zaman? Oyun ağırlıklı ise mekanik bir klavye almanız önerilir.
Ancak bütçenize uygun olan bir mekanik klavye bulmak zor olabilir.
Rampage önerdiğiniz için sizde henüz anlamadığınız belli oluyor. Kompakt klavye ile klavyelerden anlamaması ne alaka?
Fena durmuyor gibi.
@Greewe_Greew Arkadaş klavyeden anlamadığından bahsetmiş. Henüz anlamadığı süre içerisinde kompakt bir ürün önermek saçma olmaz mı sizce?
E tamam o zaman neden öneri yapıp yönlendiriyorsunuz?Ben anladığımı söylemedim ki?![]()
Peki, öneri yapmam o zaman.E tamam o zaman neden öneri yapıp yönlendiriyorsunuz?
baktım o klavyede bazı tuşlar yok nasıl kullanılıyor acaba zor mudur kullanımıNe alaka?
Kemove k68
Hayır kombinasyonlar var hocam, f1 için fn+f1 gibi.baktım o klavyede bazı tuşlar yok nasıl kullanılıyor acaba zor mudur kullanımı
Sevinirim, bilmediğiniz konular yerine bildiğiniz konularda yardım etmek çok daha faydalı olur.Peki, öneri yapmam o zaman.![]()
birde hiç incelemesini görmedim youtubede klavyenin neden acaba
sağolun hocam son olarak modelin altındaÇünkü türkiyede bilinen bir ürün değil
neden hocam farkları nedir kısaca özet geçebilir misinizYellow kalmamışsa silver
Hocam hissiyat ve ses farkı var, yellow alın.neden hocam farkları nedir kısaca özet geçebilir misiniz
Ekli dosyayı görüntüle 23627hepsine tıklanıyor hocam hepsi var sanırım
A-LIN-MAZ
hayırlı olsun . Arkadaşım kullanıyor baya memnun