- Tepki
- 2
SE- BEPA-LIN-MAZ
SE- BEPA-LIN-MAZ
Membran olması? Membran olup 1k olması?SE- BEP
1K ve kalıtelı mekanık var mı ki ?Membran olması? Membran olup 1k olması?
Kemove k68 ajazz ak873 ikinci el mizar mz601K ve kalıtelı mekanık var mı ki ?
hocam ürün Tahmini İthalat Ücreti Depozitosu ile 1300Tl diyor yanlız 1070e alamıyor muyuzHocam hissiyat ve ses farkı var, yellow alın.
Maalesef hocamhocam ürün Tahmini İthalat Ücreti Depozitosu ile 1300Tl diyor yanlız 1070e alamıyor muyuz
istersen Redragon k628 Pro bakabilirsin1000Tl ye uzun ömürlü klavye önerir misiniz
G213 Hem membran olduğu için ,hem ppahalı hem de kronik sorun var klavyedeSE- BEP
1000Tl nin üstüne çıkamam hocam başka öneriniz var mıdır ve arkadaşın attiğı nasıldır sizceMaalesef hocam
Dierya dk61e1000Tl nin üstüne çıkamam hocam başka öneriniz var mıdır ve arkadaşın attiğı nasıldır sizce
membran da kullanılır hocam ne alaka kronik sorunu olmasaydı alırdım o klavyeyiMembran olması? Membran olup 1k olması?
Hocam ben yakın zamanda se olan modelini düşünüyorum eğer arızalı falan gelirse iade edilebiliyor değilmi yurt dışı ya o yüzden sordum 590 a geliyor Total en iyisi buydu galiba birde t68 var o nasılDierya dk61e
Evet edebilirsinHocam ben yakın zamanda se olan modelini düşünüyorum eğer arızalı falan gelirse iade edilebiliyor değilmi yurt dışı ya o yüzden sordum 590 a geliyor Total en iyisi buydu galiba birde t68 var o nasıl
Membran klavyeye 1k verilmez.membran da kullanılır hocam ne alaka kronik sorunu olmasaydı alırdım o klavyeyi
çoğu mekanik klavyeden iyi bana göre hydra r6 plus almıştım kronik sorunu yokken sorun bana denk geldi membrana geçtimEvet edebilirsin
Membran klavyeye 1k verilmez.
Hocama ekipman konusunda gözüm kapalı güvenirimEvet edebilirsin
Membran klavyeye 1k verilmez.
V2 mini dedi aldım v2x dedi aldım şimdide dk61se alacamHocama ekipman konusunda gözüm kapalı güvenirim
Dierya dk61e