1000tl ye kadar kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ercan Kılıç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
  • merhabalar bilgisayarim icin yeni bir kulaklik bakiyorum daha once açılmış konulari inceledim ve şuan piyasada olan xpg precog modeli hem kutu icerigi hem ses araliginin genis olmasi hem fiyat anlaminda performansli olmasi (benik dusuncem) açısından beni etkiledi burada moderator arkadaşlar da bu modeli bir arkadaşımıza önermisler şimdi benim 2 sorum var 1.sorum suan amazon.com.tr de kuponla 813 tl ye alabiliyorken almali mıyım  yoksa black friday indirimlerinde daha da duser mi ? 
  • 2.sorum ben genel olarak pubg cod mobile emulator ets 2 ve single olarak ta far cry battlefiled gibi oyunlari oynuyorum kardesim de ilave olarak cs go oynuyor prof degiliz ama oynadığımız oyunlardan iyi bir ses kalitesi de almak istiyoruz ayrıca müzik dinlemek için de kullanmayi dusunuyorum tablet veya laptop ta yada uyumlu olursa telefonda kullanabilirim. Şimdi bu precog bu isteklerim icin uygun mu yoksa daha uygun modeller de var mi ya da 1000 tl ye kadar baska bir model onerir misiniz? 
  • Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum  

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
XPG Precog ürünü hem oyun hem müzik kullanımı için bütçeniz dahilinde en iyi ürünler arasında bir üründür. Benimde sıklıkla önerdiğim bir üründür yani ürünü alabilirsiniz 813 TL ye güzel fiyat. Ayrıca mikrofon kaliteside oldukça iyi olduğundan sorunsuz temiz görüşmeler yapabileceğiniz de bir üründür.

Alternatif önerilerim ise şunlar.
  1. ASUS TUF Gaming H7 7.1 - 656 TL
  2. LOGITECH G Pro X 7.1 - 999 TL
  3. Cooler Master MH670 Kablolu-Kablosuz 7.1 - 1.039 TL
XPG Precog ürünüe alternatif önerilerim bu ürünlerdir. Eğer kablosuz ve kablolu bir ürün istiyorsanız CM MH670 çok çok iyidir. Eğer kalite ve performansı kabloluda bir arada isterseniz Logitech G Pro X ürünü en başarılı üründür burada. TUF H7 ürünü F/P dengesi oldukça yüksek bir üründür onu da öneririm.

Bu 4 ürünü denemiş birisi olarak kalitesine göre listeleyecek olursam buradaki ürünleri Logitech ve XPG Precog ilk sırayı alırlar ve ben Logitech seçerdim bu ikiliden sebebi ise tasarımı daha hoş geliyor bana. XPG biraz cafcaflı duruyor. Sonra 3 numara CM MH670 ürünü kablolu ve kablosuz olarak ve kalite olarak hemen arkasında gelir ki kablosuz olayı bir artıdır. Sonra TUF H7 ürünü geliyor.

İndirim dönemini bekleyebilirsiniz tabi ama dolar kuru ne olur 1 ay sonra bilemiyorum. İndirim diye şuan ki fiyatlara alabilirsiniz dolar kuru sebebiyle o yüzden bir şey diyemiyorum.

KS

Ercan Kılıç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Önerilerinizi okudum peki 7.1 sanal ses ile dts heasphone arasindaki fark nedir hangisi oyunlarda avantaj saglar evet görüntü olarak  sade ama görüntüyu dikjaymte almasak aradaki 200 lira farka yine de logitech alınır mı alırdım derseniz görüntü haricinde negibi ozelliklerden dolayi alirdi iz  kafamda kesinleşmesi için soruyorum yani
Logitech i precog dan daha iyi kılan (200 liralık farka degecek) ne gibi farklar var

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
DTS , Surround ve Dollby hepsi aynı şey. İsim farklı sadece hepsi sanal çevresel ses veren teknolojiler.

Logitech ürününü farklı kılan şeyi soruyorsanız aslında XPG ürününden çokta bir farkı yok. Beni bu zamana kadar denediğim kulaklıklarda ses olarak etkileyen kulaklık sayısı çok azdır. Yeni ürünlerden Logitech G PRO X beni vay be diye etkilemişti ses anlamında çok başarılıdır. Sonrasında XPG Precog ürününü dediğimde oda ciddi anlamda etkileyen bir ses yapısına sahip ki hatta Logitech ürününden iyi mi diye beni ikileme bile sokmuştu. Yani 2 üründe çok iyidir hangisi derseniz diye ben Logitech demiştim yoksa XPG ürünü alabilirsiniz sıkıntı yok. Öyle aralarında tercih yapmaya değecek bir fark yok. Mikrofonları bile çok kaliteli 2 ürünün sadece ses değil bu yönden de iyiler. Eğer 200 TL cebimde kalsın gerek yok derseniz XPG sizi benim ses profilime göre kesinlikle üzmez alabilirsiniz.

Ancak her kulaklık herkese farklı deneyimler sunar. Örneğin ben SS ürünlerinin de hepsini denemiş birisi olarak o ürünler o fiyatları hiç hakkeden ürünler olmadığını düşünüyorum ama genel kitle ürünlerin iyi olduğunu düşünüyor. Yani ses göreceli bir durum benim deneyimime göre ürün önerisi yaptım ben size. Sonradan bu ürün iyi değilmiş dersiniz diye söyledim bunu.

KS

Ercan Kılıç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anladım büyük ihtimal 200 tl cebimde kalsin diyecegim ama precog ürünü ve logitech saglamlik bakimindan nasildir peki yani 800 tl verip elimizde kalmasin dış yapısının plastik kalitesi hakkinda soru isareti olan bazi yorumlar okudum daha kaliteli yapilabilirdi seklinde sizin urunleri çıplak gozle gorme veya bu konuda degerlendirme durumunuz var mi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
2 üründe sağlam bir yapıya sahip hatta XPG ürünü biraz daha iyi bu konuda. Kafa bandı kısmındaki metal yapı kauçuk ile gizlenmiş durumda. Ayrıca birleştiği yerler açık şekilde metal yapıda. Yorumlara aldanmayın cidden iyi bir ergonomisi ve yapısı var. Genel yapı olarak daha sağlam duruyor Logitech ürüne göre. Logitech ürünü de sağlam ama iki ürünü kıyaslarsak bu konuda XPG daha iyi duruyor. Hatta şöyle söyleyeyim XPG ürünü 362 gram ağırlığında ama sürücü boyutu 40mm + Electrostatic sürücü yapısı var ama Logitech ürünü 320 gram ağırlığında ve sürücü boyutu 50mm yani Logitech ürününden daha iyi malzeme yapısı var XPG ürünün o konuda rahat olun.

KS

Ercan Kılıç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ugur bey lrime day indirimleri ile steelseries artics 7 2019 edition u 1219 tl ye aldim sizce dogru mu yaptim  butcemi de astım ama bu kadar indirimn varken almayi dogru buldum siz ne dersiniz

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
XPG ürünü çok kaliteliydi fakat Arctsi 7 de kötü bir kulaklık değil ben denediğimde beğenmiştim kablosuz olarak.Şarj konusunda da 2-3 gün götüren bir bataryaya sahip.Bence kulaklıkta kişiden kişiye değişen bir nesne olduğu için sizin ne hissedeceğinizde önemli.Şahsen ben beğenmiştim.Hayırlı olsun bu arada.

KS

Ercan Kılıç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aslinda xpg yi alacaktim 800 e ancak kartta sıkıntı oldu halledene kadar da 1000 tl oldu arctis de 1200 e düşünce 200 daha verip ayrica kablosuz bir kulakligim da olsun dedim ayrica begenmezsem zaten pahali bir kulaklik normalde en kotu bu fiyatlara satar degistiririm diye de dusunuyorum ama derseniz xpg performans olarak daha iyi siparişi iptal de edebilirim sizin yorumlarınız benim için onemli

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aldığınız kesinlikle ürün kötü değil. Ben tüm SS AC serisi ürünlerini denedim aldığınız ürün dahil ama beni etkileyen tatmin eden bir kalitesi yok bencesi tabi bu herkesin ses profili farklıdır ve bana iyi gelmeyen size iyi gelebilir. Zaten kötü olsaydı çokça tercih edilen bir ürün grubu olmazdı SS markasının. Benlik değil diyelim. Ben iptal edin yada etmeyin diyemem.

H.olsun diyorum o kadar.

KS

Ercan Kılıç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anladim bu şekilde ben de deneyimleyip görmüş olurum öve öve bitiremeyenler var ss i baktım dediginiz gibi havası sarmazsa logitech veya xpg modeline gecerim yardımınız için teşekkürler biraz sizin fikrinize zıt bir seçim oldu ama bunda hem sadece 1 gecede xpg 200tl artti onu alsam kendimi dolandirilmis gibi hissederdim ayni sekilde logitech de 1 gecede arttı onu da bu nedenle almak istedim bakalim kullandikca göreceğiz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Deneyimlerinizi dediğinizi gibi kullanım sonrasında yazarsanız diğer kullanıcılara faydası olur. Tekrardan hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri