60.000 TL ve üstü 100K'lık Sistem Önerisi

q1egtq1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
ryzen 7 9800x3d veya başka
Ekran Kartı
5070 ti veya 5080
merhaba arkadaşlar, 100k civarı bir sistem toplamak istiyorum hazır sistemler de olur. en az 5 yıl yüksek kalitede ve sorunsuz şekilde oynatsın, render aldırsın ve tabiri caizse beni sanayiye sokmasın :D.

gaming gen trde dolaşırken bunu buldum tavsiye eder misiniz

ekran kartı amd istemiyorum önermeyin. 5070ti veya 5080 olabilir. (5000 serisi olsun) işlemci konusnda da şöyle ki düşündüğüm işlemci r7 9800x3d ama tabi diğer önerilere açığım (intel hariç)

şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Edit:
Düşündüğüm monitör de bu; (alternatif önerilere açığım)

FatihS42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30

111k civarı yapıyor burası

KS

q1egtq1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Nasıl bir monitör istiyorsunuz 2k 4k oled ve 111k üzerine bütçe ne ayırırsınız

bu monitörü öneren oldu. güzel gibi duruyor max bu fiyat bandına çıkarım. ayrıca 2k ve 4k arasında nasıl bir fark var. bilmediğimden soruyorum ben 2k monitörden 4k oyun oynayamaz mıyım? (oyun içi ayarlarla falan). üçüncü olarak da normalde ips düşünüyordum bu sisteme ips yakışmaz diyen oldu bu sisteme oled almalısın diye tavsiye aldım. daha önce oled kullanmadığım için oled ve ips farkını bilmiyorum fakat arada çok fark var diye birçok yorum gördüm. yarın itopyaya gidip aradaki farka bakacağım.

önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

arc79OOti bir efsanedir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53

bu monitörü öneren oldu. güzel gibi duruyor max bu fiyat bandına çıkarım. ayrıca 2k ve 4k arasında nasıl bir fark var. bilmediğimden soruyorum ben 2k monitörden 4k oyun oynayamaz mıyım? (oyun içi ayarlarla falan). üçüncü olarak da normalde ips düşünüyordum bu sisteme ips yakışmaz diyen oldu bu sisteme oled almalısın diye tavsiye aldım. daha önce oled kullanmadığım için oled ve ips farkını bilmiyorum fakat arada çok fark var diye birçok yorum gördüm. yarın itopyaya gidip aradaki farka bakacağım.

önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
2k oled al hocam 4k IPS almak yerine

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri