100TL Modem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar Evimdeki Standart Huwai Hg256 Modemin İnternet Sağlama Olayından Bayağı Bıktım Denebilir Pc Ye Ne Kadar Kablolu Bağlansamda Telefonda Olay Çok Saçmalıyor Ondan Dolayı Bana MAX 100Tl Modem Önerirseniz Sevinirim Hazırda Laptop Alacakken Onu Da Değiştireyim Diyorum Belki Daha İyi Olur (Pc Deki Pek Fazla Etkili Olurmu Bilemem Ama Telefonlar Vesaire İçin Umarım Daha İyi Olur)
Şimdiden Teşekkürler

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam Modem Dedim Ben Fakat Modem Yada Router Farketmez Evde 6 Kişiyiz Ve Kuzenler Falan Geldiğinde kabloluda bile Çökme Yaşanıyor O Yaşanmasın Yeter Bana Klasik İnternet Sağlayıcının Getirmiş Olduğu Modemi Kapatacam Zaten En Doğrusu Da Bu Olur Zaten Belki Komşu Çocuğu Geldiğinde Ona Açarım onu kısık bir İnternet İle Ama :D  Şimdiden Teşekkürler

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Yani huwai modemden pekde farklı olmayacak diyebiliriz Anladığım kadarıyla

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hayır yanlış anladınız. Ürünler 107 TL ve 110 TL fiyatlarında size minimumda alabileceğiniz en iyi ürünler bunlar demek istemiştim.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Huwai Modemden Daha İyi Olurlar Diyorsunuz Ozaman Hocam

Hocam Bu Modemde (Huwai Hg 253 Müdür Nedir) 2Pc Kablolu 2 Telefon Wifi Olarak Bağlandığında Sistem Çöküyor Komple GG Oluyor Ve Ben Performans Manyağı Olan Biri Olarak Bana 500 Tl Ye Kadar Ne Önerirsiniz Router Yada Modem (Aralarında Biri örümcek Ağı Sistemi Yapmak İçin Bİride ANa MAin Cihaz Olarak Kullanmak Tan Başka Ne Fakr Var Pek Bilmiyorum Ama Yinede) Ne Önerirsiniz Çünkü Yaklaşık 2 Senedir Bıktırdı Bu Modem Artık İllallah Ettirdi Bizi De Kafayı Yedirtti Yani Ondan Dolayı Bütçeyi Biraz Arttırdım Bir Alam Bir Daha Ben Gidene Kadar (Aile Evinden)Almaya İhtiyaç olmasın Diye 
Teşekkürler

Bütçe olsa Asus'un yeni Çıkardığı 6G Li Modemi Direk Alıp Geçecem O Denli Bıktırdı Buna Dayananlara Helal Olsun Diyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam Anladığım Kadarıyla Aralarında En İyisi 5. olan Yanlışım Varsa Düzeltin Ben Aynısını https://www.ciceksepeti.com/huawei-...02TTxpqJAc7Bhf5QrkCe7VF4OEj0zKwAaAkHBEALw_wcB Buldum Burdan Almayı Düşünüyorum Eskiden Yurt Dışından Bir Ürün Aldım Ve Başıma Gelmeyen Kalmadığı İçin Biraz Karşıyım O Konulara Ondan Dolayı Burası Yani

Hocam Bide Bizim Bu Modem Duvara Asılı Malesef Kine Belli Durumlardan Dolayı (Evde küçük Kardeşim Var) Bunu Da Aldım Diyelim Duvara Asma Gibi Bir Olanağımız Varmı Arkasını Gösteren Bir Foto Bulamadığım İçin Malesef Yada Assak Sıkıntı Olurmu Tahminen

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Size attığım link Amazon Türkiye adresine ait ve satıcısı Huwei markasının kendisi. Yani ürün yurtdışından gelmiyor ülkemizde satılıyor. Çiçeksepeti adresinden de alabilirsiniz satıcı yine Huawei markası sadece aracı firma Amazon değil Çiçeksepeti oluyor.

İkinci sorunuza gelirsek bu Huawei modem sadece yatay bir yüzey üzerinde durabilir. Asma özelliği vs. yok.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
hocam Bu Ücrete Modem Almak Mı Daha Mantıklı yoksa Router Almak Mı Daha Mantıklı Sizce Hangisi Daha iyi Olur Performans Vesaire Açısından

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu fiyata çok çok başarılı modem yok gibi bir şey Keenetic Extra DSL - 529 TL en mantıklısı bu ürün ama bu üründe alan kullanıcıların %25 kadarını memnun etmiyor. Bence elinizdeki modeli ana internet alıcısı olarak kullanım modem görevini Router cihazınıa devretmek daha mantıklı olur.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam Bide Keenetic Diye Bir Marka Buldum Başka Bir Youtuber İncelemiş Ve Birkaç Yabancı Youtuber Sizce O Nasıl Acaba

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam Fazladan Bant Genişliği Çok Fazla Kişinin Bağlanmasında Çok Fazla Etkili olacaksa Pro Olsun Çünkü Bazen Ankaradan Kuzenler Geliyor İzmirden Amcamlar Falan Evde oluyoz 20-/-25 Kişi (Korona Döneminde Ne Kadar İmkansız Olsa Da Bir Gün Biterse Hayatta Kalanlarla Artık) Ondan Dolayı Pro Alayım Ben En İyisi

ugur.gozaydin' Alıntı:
Size önerdikiklerim dışında Router önerim yok. Modem önerisi için zaten Keenetic önerisi yaptım.

Rooterları Nasıl Sizce Huwai Den Daha Mı İyi Daha Mı kötü

Misal Bu Videodaki https://www.youtube.com/watch?v=42Belr1xDX8

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Fazladan bant genişliği işinize yarar PRO modeli özellikle o kadar fazla kişi cihaza erişecekse tamam alınabilir.

Videodaki ürünü bilmiyor değilim. Önerdiğim tüm Router ürünleri arasına girmedi çünkü önerdiklerim ile aynı fiyata satılıyor ama F/P bakımından çok başarılı sayılmaz önerdiklerime göre.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
O Zaman Ben Huwai'nin Pro Versyonundaki Router'ını Almakta Karar Kılıyorum Hocam Anladığı Kadarıyla Alabileceğimin En İyisi Bu (Bu Fiyata)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
500 TL den yukarısına bakmadım Router ürünlerde. Siz PRO versiyon var dediğiniz için onun linkini bıraktım ve aralarındaki farkı açıkladım sadece. 500-700 TL arası için piyasaya bir bakayım ona göre alın yada almayın derim.

Huawei AX3 (Quad Core) kadar yüksek bant genişliği sunan bir ürün bulamadım. 3000mbps bu Huawei model alternatif TP-Link Archer AX20 modeli var 1800mbps ve birde 800 TL civarında Asus RT-AX55 oda 1800mbps bant genişliğine sahip. ASUS model Huawei yerine alınır ama bant genişliği 1800mbps ye düşüyor ve fiyatı 800 TL civarında yani Huawei PRO modeli F/P oranında çok çok iyi bir model.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri