Tomb Raider Serisi;Öncelikle merhabalar GTX 1050 ti ile rahat ve uzun süreli bir şekilde oynayabileceğim oyunlar önerirmisiniz şimdiden teşekkürler
Sistem:
Gtx 1050 ti
İ5 8300h
16 GB ram
Forzanın optimizasyonu iyi akıcı oynayabilirsinizÖncelikle merhabalar GTX 1050 ti ile akıcı rahat ve uzun süreli bir şekilde oynayabileceğim oyunlar önerirmisiniz şimdiden teşekkürler
Sistem:
Gtx 1050 ti
İ5 8300h
16 GB ram
5 i oynamıştım hocam fakat 4 ü daha önce hiç oynamadımGTA 4 ve 5 i oynamadıysanız kesinlikle oynamanızı öneririm.
4 ün açık dünyası o kadar iyi sayılmaz ama en iyi hikayeye oyunlardan biri bence.5 i oynamıştım hocam fakat 4 ü daha önce hiç oynamadım
4 ün optimizasyonu çok kötü diyorlar doğrumu hocam4 ün açık dünyası o kadar iyi sayılmaz ama en iyi hikayeye oyunlardan biri bence.
Evet iyi olduğu söylenemez ama ben oynarken çok rahatsız olmadım yani.4 ün optimizasyonu çok kötü diyorlar doğrumu hocam
ilk çıktığında hem kendi hemde kafelerdeki bilgisayarcılarda oynamıştım her türlü kasma yaşadım hala öylemi bilmiyorum ama ben şuana kadar hiç tam giripte oynamadım 4. oyunu4 ün optimizasyonu çok kötü diyorlar doğrumu hocam
Detroit become human ı oynamak istiyorum ama hocam sistem gereksinimleri karşılarmı kiAlttakiler dışında FMV tarzı seçimli hikayeli şeyler seviyorsan Detroit become human, heavy rain, beyond two souls ve life is strange bunlara da bakabilirsin
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Ekli dosyayı görüntüle 6250
Hitman: Absolution
Ekli dosyayı görüntüle 6251
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Ekli dosyayı görüntüle 6252
Ghostrunner
Ekli dosyayı görüntüle 6253
Sekiro: Shadows Die Twice
Ekli dosyayı görüntüle 6254
Titanfall 1/2
Ekli dosyayı görüntüle 6256
1080P Low ayarlarda 30 FPS üstü oynatabilir. İsterseniz 720p yapıp kaliteyi biraz arttırırsınız gözünüze daha iyi gözükür.Detroit become human ı oynamak istiyorum ama hocam sistem gereksinimleri karşılarmı ki
Bende de aynı ekran kartı var yaşadığım en kötü sorun bazen oyuna girerken sistem optimizasyonu yapıyor (her seferinde değil) o biraz bekletiyor. Onun dışında hatırladığım oyunu bölecek/oynatmayacak bir şey yaşamadım. Oynarsanız ve 1080p monitörünüz varsa oyun içi ayarlardan çözünürlük ölçeğini hafif düşürün görüntüden çok az feragat etmiş olacaksınız ama oyunu daha rahat oynayabileceksiniz.Detroit become human ı oynamak istiyorum ama hocam sistem gereksinimleri karşılarmı ki
Önerilenlerden oynadıklarınızı veya beğendiklerinizi yazarsanız onlara göre yenisini önermek daha iyi olabilir hocam. Ya da, güncel oynamak istediğiniz tür varsa ona göre de öneri yapabiliriz ^-^Konuyu üste çıkarmak için yazıyorum,farklı oyun varsa önerilerinizi bekliyorum