Soru 1080 P Görüntü Için Kaç Inç Önerirsiniz

Gloks

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bilgisayarın son önemli parçası bu kaldı bi kanalda duyduğuma göre 24 inç ve yukarısı sıkıntılıymış genede olabilcek en büyük erkan olsun istiyorum bunun için kaç inç önerirsiniz ve hangi markalar genel olarak güvenilir
Hedefim 1080 p IPS panel 160 hz üstü ve iyi bi tane bulursam 0.5 geçikmeli bir tane alcam

Son düzenleme:

Vad3r

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
"1080p için ideal boyut 23.8 - 24.5 inç arasıdır. Ben daha önce 27 inç Acer marka, VA panelli bir monitör de kullandım. Panelin ne kadar kaliteli olduğu tartışmaya açık bir konu ancak bence 1080p çözünürlük, 27 inç bir ekran için düşük kalıyor; yakından bakarsanız pikselleri sayabiliyorsunuz.

Naçizane tavsiyem şudur: https://www.hepsiburada.com/msi-24-...esync-premium-gaming-monitor-pm-HBC00009VTD8F

MSI güzel markadır. Daha önce Alienware, Lenovo ve Samsung marka monitörler de kullandım. Şu anda ana monitörüm Alienware; yan ekran olarak da linkini attığım MSI monitörün 180Hz olan modelini kullanıyorum. Çok rekabetçi odaklı oynamıyorsanız 200Hz Rapid IPS panel sizin için yeterli olacaktır. Eğer CS veya Valorant gibi oyunlarda yüksek rank hedefliyorsanız ve sisteminizde bu fps lerde çalıştırabilecekse oyunu 360Hz veya 540Hz monitörlere de bakabilirsiniz; tabii tercih yine de sizin."

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Bilgisayarın son önemli parçası bu kaldı bi kanalda duyduğuma göre 24 inç ve yukarısı sıkıntılıymış genede olabilcek en büyük erkan olsun istiyorum bunun için kaç inç önerirsiniz ve hangi markalar genel olarak güvenilir
Hedefim 1080 p IPS panel 160 hz üstü ve iyi bi tane bulursam 0.5 geçikmeli bir tane alcam
24.5 inç'ten fazlasını önermem. Piksel piskel görüyorsunuz ekranı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri