- Konu Sahibi
Hocam kf ile k arasında ne fark varAttığım sitelerin hepsi güvenilir.
Hocam kf ile k arasında ne fark varAttığım sitelerin hepsi güvenilir.
KF de dahili grafik kartı yok K da varHocam kf ile k arasında ne fark var
Hocam i7 koysak sisteme fiyat nekadar olurKF de dahili grafik kartı yok K da var
Hocam i7 koysak sisteme fiyat nekadar olur
2.5k artar hocam bence okadar gerekli değil![]()
Intel Core i7-13700K 3.40GHz (Turbo 5.40GHz) 30MB Cache 16 Çekirdek LGA1700 13.Nesil İşlemci - Kutulu | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
2.5 civarı işlemci birde ekstra soğutma değişimi için 2k civarı dersek 4KHocam i7 koysak sisteme fiyat nekadar olur
Hocam sistem gerwm yok diyorsunuz ama bikere alıyoruz i 7 yapalim hocam ozaman sogutucu ne olur peki2.5 civarı işlemci birde ekstra soğutma değişimi için 2k civarı dersek 4K
hocam bu sistem 1080p de en az 8 9 yılı varHocam sistem gerwm yok diyorsunuz ama bikere alıyoruz i 7 yapalim hocam ozaman sogutucu ne olur peki
ve ozaman 50k ya yakın olcak o paraya 4080 daha mantıklı değilmi hocam 13600k ve 4080 daha iyi olur bencehocam bu sistem 1080p de en az 8 9 yılı var
Hocam benim derdim uzun sure gitsin bikerw alalim çünkü çalışıyorum ve kendi paramla odicegim i5 le 4080 darboğaz yapmicaksa tamammim ama monitör dahilmi 50 bin tlhocam bu sistem 1080p de en az 8 9 yılı var
ve ozaman 50k ya yakın olcak o paraya 4080 daha mantıklı değilmi hocam 13600k ve 4080 daha iyi olur bence
Hocam sistem gerwm yok diyorsunuz ama bikere alıyoruz i 7 yapalim hocam ozaman sogutucu ne olur peki
Hocam bu sogutucu oky islemci 13700 k simdi toplam fiyatı nekadar oldu sistemin![]()
NZXT Kraken X73 RGB RL-KRX73-R1 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT Kraken X73 RGB RL-KRX73-R1 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT Kraken X73 RGB RL-KRX73-R1 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 26.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam ben bu sistemi parca parca aldigimda bizim yakinimizda vatan var o belirli bir fiyata kasayi topluyormu yoksa ordan alincami topluyor bilginiz varmuHocam bu sogutucu oky islemci 13700 k simdi toplam fiyatı nekadar oldu sistemin
O konuda bilgim yokHocam bu sogutucu oky islemci 13700 k simdi toplam fiyatı nekadar oldu sistemin
Hocam ben bu sistemi parca parca aldigimda bizim yakinimizda vatan var o belirli bir fiyata kasayi topluyormu yoksa ordan alincami topluyor bilginiz varmu