- Tepki
- 189
Kendim topladığım sistem?bu nedir hocam.
Kendim topladığım sistem?bu nedir hocam.
Hayır, hiçbir şey belirtmemişsiniz ne demek istediğinizi anlamadım.Kendim topladığım sistem?
1080p mi?abiler 4070(3080)e takılabilecek en düşük işlemci ne?
1080p 2K 4K fark etmez1080p mi?
Tabiki önerelim deepcool cg560 alın derimHocam tekrardan selam, kasa tükenmiş durumda. 2k'ya kadar kasa önerinizi alabilir miyim ben çok araştırma yapmadan bunları buldum ne diyorsunuz?
![]()
FSP CMT211A Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower Kasa
Kişiliğinizi göstermek için desteklenen Adreslenebilir RGB aydınlatma efektlerini sunan dahili aydınlatma çubuğu ile gözlerinizi şımartın. Kırılmaz cam yan panel tasarımı bileşenlerinizi ön plana…www.gaming.gen.tr
MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS 2x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS 2x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Aynı şekilde kasa gibi psu'da tükenmişti 2339 yerine 2627'ye bulunuyor hala alınır mı?Tabiki önerelim deepcool cg560 alın derim
Kasa buAynı şekilde kasa gibi psu'da tükenmişti 2339 yerine 2627'ye bulunuyor hala alınır mı?
Attığım yoruma baktınız mı hocam, bakmadıysanız tekrar yazayım.Kasa bu
![]()
DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ben aynı kasa ile 240mm sıvı soğutmalı sistem montajı yaptım hiç sorun yaşamadım buyurun detaylı görselleri mevcut elimde bakabilirsinAttığım yoruma baktınız mı hocam, bakmadıysanız tekrar yazayım.
Kasayı alanlar arasında şöyle bir sıkıntı yaşayan gördüm, şu an kullandığımız sıvı soğutma gayet büyük, sıkıntı yaratır mı bu sistemde de? "Kasanın içi oldukça geniş. Hem ön tarafta hem de üst tarafta sıvı soğutma için alan var. Ancak bu
ürünün tasarımda şöyle bir sorun var. üst tarafa sıvı soğutucu takmak istediğinizde yeteri kadar
boşluk ve alan bırakılmadığı için RAM'inizin üzerine geliyor sıvı soğutmanın fanlarını takınca. Bu
yüzden öne takmak zorundasınız sıvı soğutmayı."
Eğer yoksa direkt olarak tercih edeceğim.
Hayırlı olsunSiparişi verdim gelmesini bekliyorum.
Sağol hocam gerek yok.kankaa 4070 1080p sacma bi tık bence 6750 veya 4060ti gibi modellere bak
siz bilirsiniz kartın tam verimi alamayıp gereksik para kaybı yaşarsınızSağol hocam gerek yok.
Tam verimini alamamak nasıl oluyor hocam, yeterli bir şekilde besleyecek bir işlemci aldığın sürece tam verimini yakalarsın.siz bilirsiniz kartın tam verimi alamayıp gereksik para kaybı yaşarsınız