Bende şuan nvidia gtx 1080ti 11gb ekran kartı var ve i3-4160 işlemci var ancak hangi işlemci kullanmam gerektiği konusunda kararsızım darboğaz hesaplamasında bütçemin çok üzerinde işlemci tavsiye etti sizin tavsiyeleriniz nelerdir
bütçenin çok üstünde işlemci tavsiyesi verdi diyorsun yaBende şuan nvidia gtx 1080ti 11gb ekran kartı var ve i3-4160 işlemci var ancak hangi işlemci kullanmam gerektiği konusunda kararsızım darboğaz hesaplamasında bütçemin çok üzerinde işlemci tavsiye etti sizin tavsiyeleriniz nelerdir
çok teşekkür ederim hocam verdiğin bilgiler için zamanla yavaş yavaş yükselticem para buldukça tavsiyelerin doğrultusunda ilerlerimAnakart modeliniz ne bilmiyorum fakat ileride upgrade yapıyım tek tke alıyım gibi bir plan varsa ilerideki hedefine yönelik 550 serisi bir anakart ve 5600 civarı bir işlemci ile başlayabileceğinizi düşünüyorum. İleride ekran kartınıda güncellerde ddr5 sisteme dönüştürünüm derseniz 6xx serisi anakart +7500f ilede başlayabilirsiniz.
Anakartı ellemiyim sadece işlemciyi güncelliyim derseniz 12400f iyi bir tercih olabilir. Fikirlerim bu şekilde. Tabiki parçaları ve sisteminize uyup uymadığını almadan önce hep kontrol edin
hocam bide sana birşey daha sormak istiyorum orta kalitede güncel bilgisayar dizmek istesem hangi parçaları kullanmalıyım 0'dan dizsem daha mantıklı gibi geldi ne önerirsin(oyun oynamak için)Anakart modeliniz ne bilmiyorum fakat ileride upgrade yapıyım tek tke alıyım gibi bir plan varsa ilerideki hedefine yönelik 550 serisi bir anakart ve 5600 civarı bir işlemci ile başlayabileceğinizi düşünüyorum. İleride ekran kartınıda güncellerde ddr5 sisteme dönüştürünüm derseniz 6xx serisi anakart +7500f ilede başlayabilirsiniz.
Anakartı ellemiyim sadece işlemciyi güncelliyim derseniz 12400f iyi bir tercih olabilir. Fikirlerim bu şekilde. Tabiki parçaları ve sisteminize uyup uymadığını almadan önce hep kontrol edin
Orta kalitede demek yerine ben sana fiyat f/p olarak baremleri atıyım kendi kafamdaki sende o fiyata ve fps değerlerine youtubede ve sitelerden göz at. Bazen eskiyi tek tek güncellemek yerine hazır kasa almak daha ucuz olabiliyor.çok teşekkür ederim hocam verdiğin bilgiler için zamanla yavaş yavaş yükselticem para buldukça tavsiyelerin doğrultusunda ilerlerim
hocam bide sana birşey daha sormak istiyorum orta kalitede güncel bilgisayar dizmek istesem hangi parçaları kullanmalıyım 0'dan dizsem daha mantıklı gibi geldi ne önerirsin(oyun oynamak için)