hocam kusura bakma yazmayı unutmusum android istiyorum2. el iphone 12 lere bakabilirsiniz
tesekkür ederim hocam peki bu telefon nasıl bilğin varmıBütçeniz civarındaki en performanslı cihaz olarak S20 FE bakılabilir ama sosyal medyaya bakıp oyun oynamıyorsanız uzun pil ömürlü ve yeterli olması sebebiyle Redmi Note 10 Pro alınabilir.
hocam ozaman s22 lere bakabilirsinizhocam kusura bakma yazmayı unutmusum android istiyorum
Kötü telefon değil , yeni olmasının avantajı var ama işlemcisi dahil bir çok özelliği Note 10 Pro ile aynı. O yüzden aradaki fiyat farkına değer mi sanmıyorum.tesekkür ederim hocam peki bu telefon nasıl bilğin varmı
kullanan ark memnun mu![]()
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tamam hocam tesekkür ederim redmi note 10 pro alıyorumKötü telefon değil , yeni olmasının avantajı var ama işlemcisi dahil bir çok özelliği Note 10 Pro ile aynı. O yüzden aradaki fiyat farkına değer mi sanmıyorum.