10k Bilgisayar Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bugrahankskn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar iyi akşamlar, 10.000TL bütçem var. Şu sıralar çok yüksek donanım gerektiren oyunlar oynamıyorum.  APU sistem alıp sonrasında fiyatların düşmesini bekleyip ekran kartı mı kovalayayım yoksa GTX 1650'li hazır bir sistem mi alayım? GG5'i de bekliyorum.

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,
Apu sistem kurup daha sonra gpu eklemek sizi maddi yönden hüsrana uğratacaktır, maalesef grafik kartı piyasası düşmek yerine yükselmeye devam ediyor. şahsi düşüncem duyuracağımız yeni hazır sistemleri takip etmeniz yönünde olacaktır. kur düşüşü ile birlikte 10k seviyesinde gtx 1650 seviyesine yakın veya daha yüksek sistem gelmesi olası, takipte kalmanızı öneririm. iyi forumlar

KS

bugrahankskn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BeratG' Alıntı:
Merhaba,
Apu sistem kurup daha sonra gpu eklemek sizi maddi yönden hüsrana uğratacaktır, maalesef grafik kartı piyasası düşmek yerine yükselmeye devam ediyor. şahsi düşüncem duyuracağımız yeni hazır sistemleri takip etmeniz yönünde olacaktır. kur düşüşü ile birlikte 10k seviyesinde gtx 1650 seviyesine yakın veya daha yüksek sistem gelmesi olası, takipte kalmanızı öneririm. iyi forumlar
GG5'i beklemekteyim fakat giriş seviyesi adı altında çıkacağı için GTX1650'li bir sistem olacağını düşünüyorum. En kötü ihtimalle ben de GTX1650'li bir sistem alacağım fakat gönlüm GTX1660'da :,)

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bugrahankskn' Alıntı:
BeratG' Alıntı:
Merhaba,
GG5'i beklemekteyim fakat giriş seviyesi adı altında çıkacağı için GTX1650'li bir sistem olacağını düşünüyorum. En kötü ihtimalle ben de GTX1650'li bir sistem alacağım fakat gönlüm GTX1660'da :,)

Umarım kur düşüşe devam eder, Sizlerin istediği gereksinimleri uygun fiyata bir araya getirmek için çabalarımızı sürdürüyoruz. iyi forumlar dilerim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 10k Bilgisayar Önerisi

GG5 sistemini bekleyebilirsiniz @"BeratG" 'ye burada katılıyorum. Ancak bu bütçeye şuan ki piyasada ne alabileceğiniz görmeniz adına aşağıya bulabildiğin en iyi sistemleri bırakıyorum.

Sistem 1 : NOVA-1650 / Intel i5-10400F / ASUS PHOENIX GTX 1650 OC 4GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - 10.400 TL

Sistem 2 : Pollux 3T10-GTX1650 bu ürünü aşağıdaki gibi düzenleyip 9,526 TL fiyata alabilirsiniz. Artı olarak birde kule tipi hava soğutucu alabilirsiniz 10K 'ya tamamlamak isterseniz.
  •  
    10K.png

ahmet.arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t10-gtx1650/ ben eğer anlaşmalı sistem vs. cıkmaz ise 1 hafta içinde alıcaksam bunu almayı düşünüyorum rami 2x8 yapıp ssd yi de Crucial P2 500GB SSD m.2 2300/940 MB/s NVMe PCle buna yükseltip almayı düşünüyorum en kötü ihtimalle. Baya bir sorup soruşturdum bu sonuca vardım.

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220

Kafam rahat olsun derdim ben MSI sistem alırdım geçerdim yazılım derdim kalmazdı.  Gamegaraj cidden uygun fiyatlı bu ara bazı ürünlerde.

ahmet.arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
RE: Cvp: 10k Bilgisayar Önerisi

Kerimhan' Alıntı:
Kafam rahat olsun diyorsan MSI sistem al geç derim yazılım derdin kalmaz  :cool: Gamegaraj cidden uygun fiyatlı bu ara bazı ürünlerde.

Dostum sence benim senden önce yazdıgım siteme i5 ekleyince fiyat olarak 8,973 oluyor gösterdiginden iyi ve uygun degil mi istişare yapalım biraz

Şunu da eklemek isterim ekran kartları arasında fark nedir tam olarak bilmiyorum ama araştırdıgımda ise benim dedigim sistemdeki ekran kartı ile eşit diye biliyorum tabii yanlış biliyor olablirm aydınlatırsan sevinirim neden daha iyi veya neden daha kötü azıcık istişare yapalım :D
yine bir ekleme yapıyorum yazılım demişssin benim attıgım sistemde öle bir sorunla karşılaşır mıyım 1hafta bekliyecegim anlaşmalı sistem cıkar ve uygun bulursam anlaşmalı sistem eğer cıkmaz ise kendi senin yorumunun üstündeki SİSTEMİ ALMAYI VE DEDİGİM PARCALARA EK PARÇA OLARAK İ5 Çekmeyi düşünüyorum

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220

ahmet.arslan' Alıntı:
Kerimhan' Alıntı:
Kafam rahat olsun diyorsan MSI sistem al geç derim yazılım derdin kalmaz  :cool: Gamegaraj cidden uygun fiyatlı bu ara bazı ürünlerde.

Dostum sence benim senden önce yazdıgım siteme i5 ekleyince fiyat olarak 8,973 oluyor gösterdiginden iyi ve uygun degil mi istişare yapalım biraz

Şunu da eklemek isterim ekran kartları arasında fark nedir tam olarak bilmiyorum ama araştırdıgımda ise benim dedigim sistemdeki ekran kartı ile eşit diye biliyorum tabii yanlış biliyor olablirm aydınlatırsan sevinirim neden daha iyi veya neden daha kötü azıcık istişare yapalım :D

Tam adamına sordun ben çok anlamam :D Tamamen kişisel tercihten dolayı herhalde takıntı bilmiyorum bir markadan gidersem yazılım konusunda sıkıntım kalmazdı.

Hatta kulaklık klavye mouse bile MSI alırdım aykut kocamanın 7 orta sahası gibi takılırdık :D

Şaka bir yana forum ilgilileri daha iyi değerlendirir belki senin sistem daha kullanışlıdır benimki tamamen fantezi paylaşımı. Ya da bilmeden iyi birşey paylaştım.  Bu arada 5 üzerinden 5 puan almış kullanıcı yorumları da önemli tabi. :D

ahmet.arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Kerimhan' Alıntı:
ahmet.arslan' Alıntı:

Tam adamına sordum ben çok anlamam :D Tamamen kişisel tercihten dolayı herhalde takıntı bilmiyorum bir markadan gidersem yazılım konusunda sıkıntım kalmazdı.

Hatta kulaklık klavye mouse bile MSI alırdım aykut kocamanın 7 orta sahası gibi takılırdık :D

Şaka bir yana forum ilgilileri daha iyi değerlendirir belki senin sistem daha kullanışlıdır benimki tamamen fantezi paylaşımı. Ya da bilmeden iyi birşey paylaştım :D

ahah :D teşekkürler dostum attıgım sistemin SADECE İ5 li versiyonunu admin önermiş ben ise ram ve ssd eklemesi yaptım sanırsam iyi hakkımızda hayırlısı thx <3

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

@"Kerimhan" kullanıcısının önerdiği sistem PSU marka modeli olarak F/P kalite algısında öne çıkan bir sistem. Aradaki fiyat  400 TL farkı ben soğutucu için harcarsınız diye düşünmüştüm ama bu önerilen sistemde alınabilir mantıklı seçimlerden birisi.

ahmet.arslan' Alıntı:
https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t10-gtx1650/ ben eğer anlaşmalı sistem vs. cıkmaz ise 1 hafta içinde alıcaksam bunu almayı düşünüyorum rami 2x8 yapıp ssd yi de Crucial P2 500GB SSD m.2 2300/940 MB/s NVMe PCle buna yükseltip almayı düşünüyorum en kötü ihtimalle. Baya bir sorup soruşturdum bu sonuca vardım.
Anakartı ASUS modellerden birisi seçmeyi ihmal etmeyin.

ahmet.arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam ben son durum olarak dedigim şeyleri yaptım şu son dediginiz işlemden Önce olarak size danışmak istiyordum hatta yarın yazıcaktım ama bugun yazayım madem yazdınız şimdi İşlemciyi i5 e çekim ram i 2x8 yapıp ssdyide 500gb ye cıkardım peki degiştirmem gereken birşey var mıdır hocam YAZILIMSAL olarak sıkıntı yaşar mıyım sizce yardımcı olur musunuz benimde 10k bütcem var (taksitli almayı düşünüyorum)

ek olarak hocam ben forumda yeniyim de nerden konu açıcagımı bir türlü göremedim , ögrenemedim onu da rica etsem söler misiniz?

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220

Bu arada RAM kısmını 1 yapmışım. 2 olmalı. Yeni hali bu şekilde,

Link : GAMEGARAJ MSI SİSTEM

Eklemeler :

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

@"Kerimhan" kullanıcısının attığı son resimdeki gibi yapıp yazan fiyata alabilirsiniz sistemi. Bir sorun sıkıntı yok.

ahmet.arslan' Alıntı:
Hocam ben son durum olarak dedigim şeyleri yaptım şu son dediginiz işlemden Önce olarak size danışmak istiyordum hatta yarın yazıcaktım ama bugun yazayım madem yazdınız şimdi İşlemciyi i5 e çekim ram i 2x8 yapıp ssdyide 500gb ye cıkardım peki degiştirmem gereken birşey var mıdır hocam YAZILIMSAL olarak sıkıntı yaşar mıyım sizce yardımcı olur musunuz benimde 10k bütcem var (taksitli almayı düşünüyorum)

ek olarak hocam ben forumda yeniyim de nerden konu açıcagımı bir türlü göremedim , ögrenemedim onu da rica etsem söler misiniz?

Ben konu sahibi sizsiniz diye cevap verdim ama siz değilmişsiniz. Kendi konunuzu hangi kategoride açacaksanız o kategori içine girip sağ üst köşede yeni konu bölümünden açabilirsiniz.

Son kez sorunuza buradan cevap veriyorum. Bu sistemi https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t10-gtx1650/ aşağıdaki bileşenler ile 9,247 TL fiyata 10K altına performanstan taviz vermeden almak isterseniz tercih edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri