10K bütçeye sistem önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet.arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t10-gtx1650/ sizce bu sistem nasıl tabii özelleştirilmiş versiyonu şu şekilde -ram 2x8
-SSD Crucial P2 500GB SSD m.2 2300/940 MB/s NVMe PC
-İntel Core İ5 e yükselltim i3ü , İ3 mü i5 mi bide sizce hangisi mantıklı olur şahsen i5 bence
Sorum şu; ANAKART İLE EKRANKARTINA DOKUNAYIM MI ? Özellikle UGUR GÖZAYDIN hocam görüyorsanız lütfen yardım eder misiniz sizin bilginize güvenerek yardım istiyorum. 2.Sorum ise YAZILIMSAL SIKINTI yaşar mıyım ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 10K bütçeye sistem önerisi

1650 kartına i3 işlemci yeterli ancak her zaman üst model avantajdır.
BIOSTAR markası iyidir ancak ASUS modellerden H510M-A modeli seçmenizi öneririm.
RAM 2 adet ve toplam kapasite minimum 16GB olsun.
M.2 seçiminizde bir sorun yok ama Netac NV2000 modeli seçilebilir. Kaliteli uzun ömürlü ve yine 5 yıl garantili bir disktir NETAC modeli.

Alternatif sistem için piyasaya bakacağım ancak yakın zamanda çıkacak olan GG5 sistemimizi bekleyin derim. Benzer bir kart ile çıkabilir bir ihtimal.

KS

ahmet.arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Valla hocam cok memnun olurum kusura bakmayın sizide yoruyorum hem elime bir fırsat geçti o fırsatı kaybetmeden almak istiyorum tekrardan teşekkürler.

Hocam gg-5 i beklemek istiyorum hatta bu hafta beklemek istiyorum diger anlaşmalı sistemler vs... için ama korkum dolar ve STOK dün md3 cıktı 2.dkde stok bitti hocam yani o yüzden hem telaşlıyım hemde stresliyim :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Aşağıdaki sistem bileşen olarak biraz daha başarılı. 
Sistem : Pollux 3T10-K Asus - 9.651 TL - Yazan fiyata aşağıdaki düzen ile alabilirsiniz.
sistem.png

Alternatif olarak MAG 3T10-1650 - 10,135 TL bu sistemi yazan fiyata aşağıdaki düzen ile satın alabilirsiniz. Bileşenler bir tık daha başarılı ASUS sisteme göre.
sistem.png

Önerilerimi yaptım. Eğer 10K bütçenizi aşabilirseniz 2 sistem içinde ek olarak Raijintek LETO RGB - 180 TL / Raijintek THEMIS EVO - 188 TL / SilverStone AR12-RGB - 386 TL / Silverstone Hydrogon D120 ARGB - 494 TL bu soğutuculardan birisini eklemeyi unutmayın. Stok INTEL soğutucusu başarılı değil. Sistem 2 yani MSI kombini olan sistem 10K bütçeyi soğutucu ile biraz aşıyor o yüzden onu tercih etmeyebilirsiniz isterseniz ama o sistem biraz daha başarılı parça kalitesi olarak bilginiz olsun.

KS

ahmet.arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Teşekkürler cevaplar için işime yarıyacak bu hafta Allah'ın izniyle kararımı netleştircegim cıkacak olan anlaşmalı sistemler hoşuma gitmez veya yararlanamazsam bu önerdiginiz sistemlerden birini alacagım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Bu sistemler umarım bizim sistem çıkana kadar aynı bileşenler ile benzer fiyata stokta kalır.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri