- Tepki
- 2,986
Bir de ben şeyi merak ettim neden katana gibi güzel bir mouseden aerox 5 geçtiniz
Şaka mısın senTrendyol gibi sitelerin yorumlarına bakın burda verilen bilgiler yanlış olabilir
bence kendince mizahşörŞaka mısın sen
Boşver sen onu, kendisi öyle yapmış galiba.Şaka mısın sen
Şaka mısın sen
Allah allah bir siz mi ustasınız bu konularda ?bence kendince mizahşör
Evet, başka soru?Allah allah bir siz mi ustasınız bu konularda ?![]()
Dikkatli oku greewe, sadece trendyol yorumlarına mi bakin demisim, özellikle sadece mi demişim? Bildiğini oku fikrimi degistiremezsin.Evet, başka soru?
Anlat bakalım nelere dikkat etmeliyiz kulaklık alırken trendyol yorumlarına mı?
Senin fikrini değiştirmeye uğraşmam, bu fikirle kal ki güzel kazıklan. Belki kendi kendine bir şeyler anlayıp bilen insanları dinlemeyi öğrenirsin.Dikkatli oku greewe, sadece trendyol yorumlarına mi bakin demisim, özellikle sadece mi demişim? Bildiğini oku fikrimi degistiremezsin.
Hocam ben geçenlerde 10kya aerox 3 görmüştüm de trendyolda 5 yıldız almış hemen alıyorum PUAHAHAHAHSenin fikrini değiştirmeye uğraşmam, bu fikirle kal ki güzel kazıklan. Belki kendi kendine bir şeyler anlayıp bilen insanları dinlemeyi öğrenirsin.
Neyse boşverin bu tipleri, bunlar toxic olduğu gibi bizide deli ediyor toxiclik kaynıyor sadece gerek yok.Hocam ben geçenlerde 10kya aerox 3 görmüştüm de trendyolda 5 yıldız almış hemen alıyorum PUAHAHAHAH
keşke doğru cevap verseniz. Benim de işime yarayabilir. Normalde elom çok yüksek fakat hiç eloboost yapamadım. Ve paraya da ihtiyacım var. Buradan söylemek istemiyorsanız özelden yazabilirsiniz.knk eski tanıdıklar diyelim
Hocam kulaklığı ne yapıyorsunuz şimdiknk eski tanıdıklar diyelim
dt9990 + quadcast aldıralımHocam kulaklığı ne yapıyorsunuz şimdi
Ses kartıda lazım ama oda 3kdt9990 + quadcast aldıralım
10kya tamamlanıyor işteSes kartıda lazım ama oda 3k