m34 de baya iyi hem yeni çıkındı bence m34 kovalayın derimHocam 500 tl çıkma şansın varsa bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı telefon A34. 1 hafta önce ben de telefon aldım çok fazla araştırdım kesinlikle tavsiye ederim bu fiyat bandı için.
siz ne alındız hocam?Hocam 500 tl çıkma şansın varsa bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı telefon A34. 1 hafta önce ben de telefon aldım çok fazla araştırdım kesinlikle tavsiye ederim bu fiyat bandı için.
2. el alınırmı yanlış deilsem m34 alınmaz diyorlardı birkaç yerdem34 de baya iyi hem yeni çıkındı bence m34 kovalayın derim
+galaxy buds 2 veriyor yanında
Hocam m34 alınmaz. Ben de mecburiyetten a34 aldım. Normalde s20fe (snapdragon) alacaktım fakat 12k üstü olduğu için kredi ile alma şansım olmuyordu. O yüzden 12K altına alınabilecek en mantıklı telefon a34 bence. 256 GB'lık versiyonunu 11.5'e vatandan aldım. Kamera konusunda çok bir beklentin yoksa alınabilir. Telefonda oyun oynayan biri değilim sosyal medyada takılırım arada fotoğraf falan çekerim o yüzden benim işimi görüyor. Bataryası 1.5 günü zorlarsan 2 günü çıkarır.siz ne alındız hocam?
2. el alınırmı yanlış deilsem m34 alınmaz diyorlardı birkaç yerde
aynı durum bendede hocam sizce 0 a34 mü yoksa 2 el mi yöneliyim?Hocam m34 alınmaz. Ben de mecburiyetten a34 aldım. Normalde s20fe (snapdragon) alacaktım fakat 12k üstü olduğu için kredi ile alma şansım olmuyordu. O yüzden 12K altına alınabilecek en mantıklı telefon a34 bence. 256 GB'lık versiyonunu 11.5'e vatandan aldım. Kamera konusunda çok bir beklentin yoksa alınabilir. Telefonda oyun oynayan biri değilim sosyal medyada takılırım arada fotoğraf falan çekerim o yüzden benim işimi görüyor. Bataryası 1.5 günü zorlarsan 2 günü çıkarır.
Hocam tanıdıktan alabiliyorsan 2.el temiz al ama onun dışında telefonda 2.el kullanmam ben. 0 almak daha mantıklı bence.aynı durum bendede hocam sizce 0 a34 mü yoksa 2 el mi yöneliyim?
ısınma sorunu var diyorlar hocam hic karşılaştınızmı?Hocam m34 alınmaz. Ben de mecburiyetten a34 aldım. Normalde s20fe (snapdragon) alacaktım fakat 12k üstü olduğu için kredi ile alma şansım olmuyordu. O yüzden 12K altına alınabilecek en mantıklı telefon a34 bence. 256 GB'lık versiyonunu 11.5'e vatandan aldım. Kamera konusunda çok bir beklentin yoksa alınabilir. Telefonda oyun oynayan biri değilim sosyal medyada takılırım arada fotoğraf falan çekerim o yüzden benim işimi görüyor. Bataryası 1.5 günü zorlarsan 2 günü çıkarır.
Hocam evet biraz vakit geçirince telefonda ısınma problemi oluyor. Oyun vs. oynamadığım için bana bir sorun değil bu ama oyun oynayan biriysen eğer telefonda fps kaybı yaşatır büyük ihtimalle. Yine de telefonda oyun sistemi nasıl, hangi oyunu ne ayarlarda oynarsın bir şey diyemem bilgim yok o konularda.ısınma sorunu var diyorlar hocam hic karşılaştınızmı?
Yurtdışından telefon için kayıt sistemi filan nasıl oluyor dostum ?Yurtdışı Redmı Note 12 Pro+ al çok sağlam telefon kamerası 200mp çok iyi. Hızlı şarj var birde 120w 19 dakikada fulleniyor 1 yıla yakın olacak benim alalı 1.5 gün gidiyor şarj çok rahat.
Ben İstanbul'da Doğubank diye bir yerden aldım aldığın yer bilgi veriyor zaten aldığın zaman telefonu 9 ay süresi oluyor sanırım o bitince götürüyorsun yazılım atıyorlar veya direnç işlemi diye birşey varmış onu yapıyorlar sıfırlamadığın sürece sorun çıkmıyor. Bazı insanlar yurtdışı sağlam olmaz falan diyor ama senin 10kya aldığın telefonu ben 5e alıp aynı şekilde sorunsuz kullanıyorsam o kendisinin enayiliği oluyorYurtdışından telefon için kayıt sistemi filan nasıl oluyor dostum ?