Öneri 10K Telefon Önerisi (Eylül 2023)

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Ne önerebilirsiniz?

Layons

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
O bütçeye global cihaz almanız daha mantıklı olacaktır

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
up

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Hocam 500 tl çıkma şansın varsa bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı telefon A34. 1 hafta önce ben de telefon aldım çok fazla araştırdım kesinlikle tavsiye ederim bu fiyat bandı için.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
670
KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Hocam 500 tl çıkma şansın varsa bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı telefon A34. 1 hafta önce ben de telefon aldım çok fazla araştırdım kesinlikle tavsiye ederim bu fiyat bandı için.
siz ne alındız hocam?
2. el alınırmı yanlış deilsem m34 alınmaz diyorlardı birkaç yerde

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
siz ne alındız hocam?

2. el alınırmı yanlış deilsem m34 alınmaz diyorlardı birkaç yerde
Hocam m34 alınmaz. Ben de mecburiyetten a34 aldım. Normalde s20fe (snapdragon) alacaktım fakat 12k üstü olduğu için kredi ile alma şansım olmuyordu. O yüzden 12K altına alınabilecek en mantıklı telefon a34 bence. 256 GB'lık versiyonunu 11.5'e vatandan aldım. Kamera konusunda çok bir beklentin yoksa alınabilir. Telefonda oyun oynayan biri değilim sosyal medyada takılırım arada fotoğraf falan çekerim o yüzden benim işimi görüyor. Bataryası 1.5 günü zorlarsan 2 günü çıkarır.

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Yurtdışı Redmı Note 12 Pro+ al çok sağlam telefon kamerası 200mp çok iyi. Hızlı şarj var birde 120w 19 dakikada fulleniyor 1 yıla yakın olacak benim alalı 1.5 gün gidiyor şarj çok rahat.

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Hocam m34 alınmaz. Ben de mecburiyetten a34 aldım. Normalde s20fe (snapdragon) alacaktım fakat 12k üstü olduğu için kredi ile alma şansım olmuyordu. O yüzden 12K altına alınabilecek en mantıklı telefon a34 bence. 256 GB'lık versiyonunu 11.5'e vatandan aldım. Kamera konusunda çok bir beklentin yoksa alınabilir. Telefonda oyun oynayan biri değilim sosyal medyada takılırım arada fotoğraf falan çekerim o yüzden benim işimi görüyor. Bataryası 1.5 günü zorlarsan 2 günü çıkarır.
aynı durum bendede hocam sizce 0 a34 mü yoksa 2 el mi yöneliyim?

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
aynı durum bendede hocam sizce 0 a34 mü yoksa 2 el mi yöneliyim?
Hocam tanıdıktan alabiliyorsan 2.el temiz al ama onun dışında telefonda 2.el kullanmam ben. 0 almak daha mantıklı bence.

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
ısınma sorunu var diyorlar hocam hic karşılaştınızmı?

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
ısınma sorunu var diyorlar hocam hic karşılaştınızmı?
Hocam evet biraz vakit geçirince telefonda ısınma problemi oluyor. Oyun vs. oynamadığım için bana bir sorun değil bu ama oyun oynayan biriysen eğer telefonda fps kaybı yaşatır büyük ihtimalle. Yine de telefonda oyun sistemi nasıl, hangi oyunu ne ayarlarda oynarsın bir şey diyemem bilgim yok o konularda.

Lindemann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yurtdışı Redmı Note 12 Pro+ al çok sağlam telefon kamerası 200mp çok iyi. Hızlı şarj var birde 120w 19 dakikada fulleniyor 1 yıla yakın olacak benim alalı 1.5 gün gidiyor şarj çok rahat.
Yurtdışından telefon için kayıt sistemi filan nasıl oluyor dostum ?

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Yurtdışından telefon için kayıt sistemi filan nasıl oluyor dostum ?
Ben İstanbul'da Doğubank diye bir yerden aldım aldığın yer bilgi veriyor zaten aldığın zaman telefonu 9 ay süresi oluyor sanırım o bitince götürüyorsun yazılım atıyorlar veya direnç işlemi diye birşey varmış onu yapıyorlar sıfırlamadığın sürece sorun çıkmıyor. Bazı insanlar yurtdışı sağlam olmaz falan diyor ama senin 10kya aldığın telefonu ben 5e alıp aynı şekilde sorunsuz kullanıyorsam o kendisinin enayiliği oluyor :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri