10k bütçe var ve telefon alacağım. Aklımda yenilenmiş iPhone 8 ve 8 plus var 1k artırırsam yenilenmiş 2. nesil Se var 11k ya. Sıfır alırsam Xiaomi redmi note 12 var ama android istemiyorum iPhone alasım var ne yapmalıyım?
Iphone alınmaz bir süre sonra çok yavaşlıyor redmi al10k bütçe var ve telefon alacağım. Aklımda yenilenmiş iPhone 8 ve 8 plus var 1k artırırsam yenilenmiş 2. nesil Se var 11k ya. Sıfır alırsam Xiaomi redmi note 12 var ama android istemiyorum iPhone alasım var ne yapmalıyım?
iPhone yavaşlıyor mu?Iphone alınmaz bir süre sonra çok yavaşlıyor redmi al
EvetiPhone yavaşlıyor mu?
iphone modellerini alma o kadar ucuza desteğini sunmuyor artık zaten10k bütçe var ve telefon alacağım. Aklımda yenilenmiş iPhone 8 ve 8 plus var 1k artırırsam yenilenmiş 2. nesil Se var 11k ya. Sıfır alırsam Xiaomi redmi note 12 var ama android istemiyorum iPhone alasım var ne yapmalıyım?
iPhone 8 artık rahmetli olacak hocam bence bu saatten sonra alınmaz. 10k ya android almak zorundasın gibi bişey. Sıfır xioami modellerine bakabilirisn 11pro tavsiye ederim10k bütçe var ve telefon alacağım. Aklımda yenilenmiş iPhone 8 ve 8 plus var 1k artırırsam yenilenmiş 2. nesil Se var 11k ya. Sıfır alırsam Xiaomi redmi note 12 var ama android istemiyorum iPhone alasım var ne yapmalıyım?
se 2020 ios 19 güncellemesi alacak ve kamerada se 2020 daha iyi bilemedimiPhone 8 artık rahmetli olacak hocam bence bu saatten sonra alınmaz. 10k ya android almak zorundasın gibi bişey. Sıfır xioami modellerine bakabilirisn 11pro tavsiye ederim
se alınabilir. güncelleme alacağı içinde götürrü seni ama sarj konusu kanser. şu bi gerçek iphone telefon diğer bütün markalar telefoncuk. se al geç hocam . gün içinde fazla telefon kullanıyorsan yanına da powerbank alse 2020 ios 19 güncellemesi alacak ve kamerada se 2020 daha iyi bilemedim
yenilenmiş bakacağım zaten sene sonuna kadar kullanacağım aralıkta ocak gibi 15 pro ya geçeceğimse alınabilir. güncelleme alacağı içinde götürrü seni ama sarj konusu kanser. şu bi gerçek iphone telefon diğer bütün markalar telefoncuk. se al geç hocam . gün içinde fazla telefon kullanıyorsan yanına da powerbank al
Mi 11t al pubg sabit 90fps veriyor kamerada 108mp bence gayet iyi10k bütçe var ve telefon alacağım. Aklımda yenilenmiş iPhone 8 ve 8 plus var 1k artırırsam yenilenmiş 2. nesil Se var 11k ya. Sıfır alırsam Xiaomi redmi note 12 var ama android istemiyorum iPhone alasım var ne yapmalıyım?
mobil oyun oynamıyorumMi 11t al pubg sabit 90fps veriyor kamerada 108mp bence gayet iyi