Öneri 10K Telefon Önerisi

Cihangir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
10k bütçe var ve telefon alacağım. Aklımda yenilenmiş iPhone 8 ve 8 plus var 1k artırırsam yenilenmiş 2. nesil Se var 11k ya. Sıfır alırsam Xiaomi redmi note 12 var ama android istemiyorum iPhone alasım var ne yapmalıyım?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
10k bütçe var ve telefon alacağım. Aklımda yenilenmiş iPhone 8 ve 8 plus var 1k artırırsam yenilenmiş 2. nesil Se var 11k ya. Sıfır alırsam Xiaomi redmi note 12 var ama android istemiyorum iPhone alasım var ne yapmalıyım?
Iphone alınmaz bir süre sonra çok yavaşlıyor redmi al

Aboxbtr

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
iphone modellerini alma o kadar ucuza desteğini sunmuyor artık zaten

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
iPhone 8 artık rahmetli olacak hocam bence bu saatten sonra alınmaz. 10k ya android almak zorundasın gibi bişey. Sıfır xioami modellerine bakabilirisn 11pro tavsiye ederim

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Yurtdışı Redmi Note 12 Pro+ aldım 7 ay önce falan gram kasma, donma yok. Şarjda kullanmadığım için, şarjı %10 altına düşmeden şarja takmadığım için, %100 olmadan şarjdan çekmediğim için ilk gün ki gibi 1.5 gün çok rahat şarjı gidiyor ayrıca 120W hızlı şarj ile 19 dakikada şarj fulleniyor. Kamerası falanda aşırı iyi ben 9K'ya almıştım şimdi nedir fiyatı bilmiyorum. Güvenilir satıcıdan alırsan yurtdışı olmasından kaynaklı bir sıkıntı yaşamazsın.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
se 2020 ios 19 güncellemesi alacak ve kamerada se 2020 daha iyi bilemedim
se alınabilir. güncelleme alacağı içinde götürrü seni ama sarj konusu kanser. şu bi gerçek iphone telefon diğer bütün markalar telefoncuk. se al geç hocam . gün içinde fazla telefon kullanıyorsan yanına da powerbank al

KS

Cihangir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
se alınabilir. güncelleme alacağı içinde götürrü seni ama sarj konusu kanser. şu bi gerçek iphone telefon diğer bütün markalar telefoncuk. se al geç hocam . gün içinde fazla telefon kullanıyorsan yanına da powerbank al
yenilenmiş bakacağım zaten sene sonuna kadar kullanacağım aralıkta ocak gibi 15 pro ya geçeceğim

:GHOST:

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
28
Mi 11t al pubg sabit 90fps veriyor kamerada 108mp bence gayet iyi

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Mi11t pro kullanıyorum 1 ay olmadı daha herşeyi ile güzel güçlü cihaz ama yurtdışı 12.400 aldım hayır o cihazlar güzel değil dersen eğer 2. El İstanbul da iken ben niye 20 ultra 11k civarı idi bence bakabilirsin ona da bir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri