İstersen ileriye dönük apu al ilerde sadece ekran kartı takarsınHocam 10 bin tlye sistem önerisi soracağım bazı parçaları az kullanmış olarakta alabilirim
...
...
Yaza alıcağım hocam zatenİstersen ileriye dönük apu al ilerde sadece ekran kartı takarsın
yada aşağıdaki sisteme1050ti takıp alırsın.![]()
Nova APU | Intel i5 12400 | 8 GB DDR4 | 256 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
GAINWARD GTX 1050 Ti Ekran kart
Eğer acil değil diyorsan bekle yeni sistemleri.
O zamana kadar paranı biriktir hocam bu sistemler boş ver o zaman daha iyisini indirimli şekilde alırsın.Yaza alıcağım hocam zaten
Hocam zaten yaza kadar bütçem 11k olacak ondan sordum ben şöyle bir sistem kurdum ama sende bir değerlendirme yapsanO zamana kadar paranı biriktir hocam bu sistemler boş ver o zaman daha iyisini indirimli şekilde alırsın.
O markanınkiler değil.(Psu kaliteli 85 bronze )
Peki ya ssd,anakart alayımmı hocam onlarıO markanınkiler değil.
12.nesil alabiliyorsan al ve ekran kartı ya yurt dışıdır yada mining.
SSD bendeki ile aynı herhalde zaten birde 2 adet anakartı var hangisini alacaksın.Peki ya ssd,anakart alayımmı hocam onları
1.5k olanı zaten intel soket olanda oSSD bendeki ile aynı herhalde zaten birde 2 adet anakartı var hangisini alacaksın.
Bence 12.nesil almalısın ve alırsan o anakartı kullanamazsın.1.5k olanı zaten intel soket olanda o
Hocam sizide akşam akşam yordum hakkınızı helal edinBence 12.nesil almalısın ve alırsan o anakartı kullanamazsın.
Ayıp ettin Her zaman.Hocam sizide akşam akşam yordum hakkınızı helal edin