- Tepki
- 21
Selamün Aleyküm dostlar, umarım afiyettesinizdir. Bu gün ilk defa tyt denemesi olduk, sınav genel anlamda fen ve coğrafya hariç iyi geçti. Matematiği sona bırakmıştım lakin maalesef matematik sorularında çok vakit kaybettim ve yalnızca 12 soru yapabildim. Velhasılı kelam eve geldim ve az önce cevap anahtarı ile hesap yaptım. Sonuçlarda bayağı bir çuvallamışım. Çok şaşırdım mı? Hayır! Şu ana kadar 7 ve 8 matematiğim hiç yok gibi onun için 0’dan matematik kampına başladım yarıyı geçtim, edebiyatta hızlı soru çözümü için 0’dan paragraf bitirdim. Türkçe eksiklerim için 49 gün tyt kampındayım. Maalesef temelim sağlam değil, günlük ve haftalık tekrara daha bu sene başladım. Olabildiğince eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum. Fakat gün içerisinde ayriyeten yalnızca 1 saat kadar günlük ders harici çalışma yapabiliyorum. Çalıştığım için Akşam saat 19.30 gibi anca eve geliyorum. Hafta sonu yalnızca pazar günüm boş. Onda da okulda çoğu projede aktif görev almak zorunda kalıyorum. Daha ayt denemesi yapmadım bile onda ne civarda çıkacak sonuçlar acaba… Günlük program hazırladım. Olabildiğince düzenli çalışmaya çalışıyorum. Ayt derslerini günü gününe takip etmeye çalışıyorum. Acaba nasıl çalışmalıyım? Sizler bu süreçte nasıl çalıştınız? Kaç netten kaç nete geldiniz? Netleri ekşiyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum
Not: İmam Hatip Öğrencisiyim
Toplamda 120 soruda 49 net yaptım. 56 doğru 28 yanlış. Aromat+ yayınları denemesi
Not: İmam Hatip Öğrencisiyim
Türkçe | sosyal bilimler | Temel matematik | Fen bilimleri |
38 cevapta 28 doğru | 19 cevapta 13 doğru | 12 cevapta 10 doğru | 15 cevapta 5 doğru |
25,5 net | 11,5 net | 9,5 net | 2,5 net |
Toplamda 120 soruda 49 net yaptım. 56 doğru 28 yanlış. Aromat+ yayınları denemesi