Yardım 11.Sınıf Sayısal’ım Bu Tyt Netleri Ile Ne Yapacağım?

Muhammed Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Selamün Aleyküm dostlar, umarım afiyettesinizdir. Bu gün ilk defa tyt denemesi olduk, sınav genel anlamda fen ve coğrafya hariç iyi geçti. Matematiği sona bırakmıştım lakin maalesef matematik sorularında çok vakit kaybettim ve yalnızca 12 soru yapabildim. Velhasılı kelam eve geldim ve az önce cevap anahtarı ile hesap yaptım. Sonuçlarda bayağı bir çuvallamışım. Çok şaşırdım mı? Hayır! Şu ana kadar 7 ve 8 matematiğim hiç yok gibi onun için 0’dan matematik kampına başladım yarıyı geçtim, edebiyatta hızlı soru çözümü için 0’dan paragraf bitirdim. Türkçe eksiklerim için 49 gün tyt kampındayım. Maalesef temelim sağlam değil, günlük ve haftalık tekrara daha bu sene başladım. Olabildiğince eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum. Fakat gün içerisinde ayriyeten yalnızca 1 saat kadar günlük ders harici çalışma yapabiliyorum. Çalıştığım için Akşam saat 19.30 gibi anca eve geliyorum. Hafta sonu yalnızca pazar günüm boş. Onda da okulda çoğu projede aktif görev almak zorunda kalıyorum. Daha ayt denemesi yapmadım bile onda ne civarda çıkacak sonuçlar acaba… Günlük program hazırladım. Olabildiğince düzenli çalışmaya çalışıyorum. Ayt derslerini günü gününe takip etmeye çalışıyorum. Acaba nasıl çalışmalıyım? Sizler bu süreçte nasıl çalıştınız? Kaç netten kaç nete geldiniz? Netleri ekşiyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum

Not: İmam Hatip Öğrencisiyim

Türkçesosyal bilimler Temel matematikFen bilimleri
38 cevapta 28 doğru19 cevapta 13 doğru12 cevapta 10 doğru15 cevapta 5 doğru
25,5 net11,5 net9,5 net2,5 net

Toplamda 120 soruda 49 net yaptım. 56 doğru 28 yanlış. Aromat+ yayınları denemesi

bartu115

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
kanka kısacık omrumuzde 25 30yaslarına kadar okuyupta 3 yıl stajyer maası alıp sonrasında da her 10 yılda bir rütbe zammı alacagımız ıslere girmeye gerek yok bence sana onerım derslere kafan basmıyorsa ki benım de basmıyordu git 21 yasını gecince b + a2 ve c sınıfı ehliyet al, ister a2 ile kurye ol ayda şu anın parasıyla 60-90 bin arası kazanırsın çok rahat trendyol go, yemeksepeti vs, veya c sınıfı ile kamyon şoforu ol, ben oyle yaptım, gunde 4-5 sefer yük indirip bosaltıyoruz yanı 6 saat falan calısmıs oluyoruz sonrası tamamen boş zaten yük yüklenırken de bosalırken de bos bos aracın ıcınde oturuyorsun cok kolay iş gunde 6-7 saat calısmıs oluyorsun maasım suanda 40 bin + yemek sigorta yılbasından sonra 60 olacak acıkcası okuyup memur olmakla yada o tarz islere girmekle aynı paraları kazandırıyor ha hedefınde cerrah falan olup 90 100k maas almak varsa orası ayrı

KS

Muhammed Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
kanka kısacık omrumuzde 25 30yaslarına kadar okuyupta 3 yıl stajyer maası alıp sonrasında da her 10 yılda bir rütbe zammı alacagımız ıslere girmeye gerek yok bence sana onerım derslere kafan basmıyorsa ki benım de basmıyordu git 21 yasını gecince b + a2 ve c sınıfı ehliyet al, ister a2 ile kurye ol ayda şu anın parasıyla 60-90 bin arası kazanırsın çok rahat trendyol go, yemeksepeti vs, veya c sınıfı ile kamyon şoforu ol, ben oyle yaptım, gunde 4-5 sefer yük indirip bosaltıyoruz yanı 6 saat falan calısmıs oluyoruz sonrası tamamen boş zaten yük yüklenırken de bosalırken de bos bos aracın ıcınde oturuyorsun cok kolay iş gunde 6-7 saat calısmıs oluyorsun maasım suanda 40 bin + yemek sigorta yılbasından sonra 60 olacak acıkcası okuyup memur olmakla yada o tarz islere girmekle aynı paraları kazandırıyor ha hedefınde cerrah falan olup 90 100k maas almak varsa orası ayrı
Şu an hali hazırda kendi işimizde çalışıyorum. Yani işyerimiz var. Allaha şükür o anlamda tuzum kuru. Ama hani bir mühendis olmayı da çok istiyorum. Bu alanda yapmak istediğim şeyler var. Bir idealim var diyelim. O sebepten biraz bir şeyler başarmak istiyorun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri