11K Bütçeye 12100F + RTX 2060 Sistem alınır mı? (21.03.2022)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 11K Bütçeye 12100F + RTX 2060 Sistem alınır mı? (21.03.2022)

F/P ve bileşen kaliteli oranı PSU hariç yüksek. Alınır. PSU 'yu dert etmeyin zamanla bütçe oluşunca değiştirilir. Önemli olan bu fiyat bu ayarda bir sistem alabilmek.

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283

Fiyatı fena değil fakat ileride psuyu değiştirmek isteyebilirsin. Kimi zaman çok dikkat edilmese de sistemin kalbi sayılabilecek bir parça. Bileşenleri gayet güzel. Bence alınabilir.

Mehmeteken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Bu sabah fiyatı bu şekilde idi mail göndermiştim fiyatla alakalı bu gün için istisna geçebilirmisiniz diye adamlar kırmamış beni ? ben de şimdi sipriş geçeceğim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Mehmeteken' Alıntı:
Bu sabah fiyatı bu şekilde idi mail göndermiştim fiyatla alakalı bu gün için istisna geçebilirmisiniz diye adamlar kırmamış beni ? ben de şimdi sipriş geçeceğim

"adamlar kırmamış beni" kısmı güzelmiş. :D Şimdiden hayırlı olsun.

Fatih09

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Mehmeteken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Mehmeteken' Alıntı:
Saolun hocam, biraz öyle oldu çünkü bu gün beklediğim ödeme geldi sabah almak için girdiğimde 14k ile karşılaştım ben de son çare olarak mail gönderdim, biraz önce de foruma bakarken arkadaşın konusunu gördüm hemen kontrol ettiğimde ise kırmamışlar dedim.

@"alimm03" an itibari ile ben satın aldım hocam kaçırmamanızı öneririm (ileride psu veya komple kasa değiştirme imkanınız var ise kaçırmayın derim)

Mehmeteken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Harroo' Alıntı:
Stoklarda tükenmiş gelir mi acaba tekrar ?

Galiba son stoğu 8 dakika önce ben aldım ?

ugur.gozaydin' Alıntı:
Mehmeteken' Alıntı:

Saolun hocam, biraz öyle oldu çünkü bu gün beklediğim ödeme geldi sabah almak için girdiğimde 14k ile karşılaştım ben de son çare olarak mail gönderdim, biraz önce de foruma bakarken arkadaşın konusunu gördüm hemen kontrol ettiğimde ise kırmamışlar dedim.

@"Harroo"  an itibari ile ben satın aldım hocam kaçırmamanızı öneririm (ileride psu veya komple kasa değiştirme imkanınız var ise kaçırmayın derim)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri