Nvidia olarak çok alternatifi olmadığından dolayı hector sistem mantıklı geldi, kartlar malum şuan sıkıntıda, upgrade için bütçeniz uygunsa işlemci ve anakart için özelleştirme bakabilirsinizMerhabalar,
elgato aracılığıyla ekran paylaşıp obs ile ekran kaydı alacağım güzel bir bilgisayar tavsiyesi önerebilirmisiniz ortalama 11.000 bandında olursa güzel olur sadece kasa için ayırabilceğim bütçe
1650 sistem için bu fiyat verilirse yazık olur hocam düşünmeyin bile bencemax çıkarabilceğim bütçe 11.000 tl bi sistem daha buldum da 2 si arasında kaldım gibi
paranıza değmez hocammax çıkarabilceğim bütçe 11.000 tl bi sistem daha buldum da 2 si arasında kaldım gibi
Attığınız fotoğraftaki sisteme fazla o para bütçenize göre daha iyileri belki bulunabiliir.11.000 tlye işlerimi halledebilcek bir sistem bulamazmıyım yani bu yüzdenmi paraya yazık dediniz
Elbette görür hocam fazlasıyla görür hem de.anladım peki pc hocasının son attığı sistemi alsam işimi görürmü
Elbette bulunur ama 1650 ekran kartlı sistem için çok fazla o para, hocamın son sistemi iyidir imkan varsa işlemci ya da anakart upgrade düşünülebilir11.000 tlye işlerimi halledebilcek bir sistem bulamazmıyım yani bu yüzdenmi paraya yazık dediniz
Ama pc hocasının sistemini alırken işlemciyi r5 5500 yaparsanız daha iyi olur.Tamamdır teşekkür ederim ♥