sizce hangi güç kaynagını almalıyımCevap vermediniz ama bu fiyatlara RX6600 sistem var ancak tek sorunu güç kaynağı. İdare edilir mi edilir ama aldıktan sonra en kısa sürede değiştirmenizi öneririm. Performax kaliteli değil. RX6600 RTX 3060 ile eşit sayılır o güçlerdedir.
i![]()
Sinerji Zeit Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Palit GeForce Infinity 2 8GB RTX4060 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Zeit Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Palit GeForce Infinity 2 8GB RTX4060 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu sitede özelleştirmedeki seçenekler sistemi çok pahalı yapıyor onun dışında sistemi aldıktan sonra güç kaynağını Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ ile değiştirebilirsiniz. Sharkoon iyi bir markadır güç kaynağı Performaxa oranla çok daha iyi.sizce hangi güç kaynagını almalıyım
Bu bütçede alına bilecek en iyi sistemlerden diye bilirim Güç kaynağı olarak FSP ve Cooler Master bakabilirsiniz.Cevap vermediniz ama bu fiyatlara RX6600 sistem var ancak tek sorunu güç kaynağı. İdare edilir mi edilir ama aldıktan sonra en kısa sürede değiştirmenizi öneririm. Performax kaliteli değil. RX6600 RTX 3060 ile eşit sayılır o güçlerdedir.
![]()
Sinerji Zeit Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Palit GeForce Infinity 2 8GB RTX4060 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Zeit Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Palit GeForce Infinity 2 8GB RTX4060 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
sizce hangisi?Önerilen sharkoon ürünü suanlik en f/p modellerden hocam, ürüne karar verdikten sonra bütçenize göre öneri yapabiliriz. İki ürün arasında merakta kaldığınız husus varsa sorabilirsiniz, işlemci farkı var performans konusunda yakın özellikleri var lakin ilk sistemi alıp PSU alsanız da aynı fiyata gelecektir. Kasaların ne kadar ferah olduğu konusunda bir fikrim yok bilen kullanan varsa belki o bileşen üzerinden seçim yapabilirsiniz
Hocam ben işlemci konusunda Intel tercih ederim ama iki sistem arasında kalsam etkileyecek tek şey sinerjideki kasanın havalandırması, eğer iyiyse onu alıp kendim PSU takardim. Bu sadece tercih meselesi AMD de seçebilirsiniz neden aldınız dememsizce hangisi?