- Tepki
- 2,986
Thurstmaster al kesinlikle sahurakanın önerdiği, uyumlu ise g29 vitesi alırsın
Sadece 8k adamım nesine laf ettin sadece asgari ücretThurstmaster vites almayı düsünüyordum taki fiyatını görene kadar...
G29 vitesi + USB aparat alıp PC montajını yapabilirsiniz.Thurstmaster vites almayı düsünüyordum taki fiyatını görene kadar...
dediğim sayfa benzerini yapyıorThurstmaster vites almayı düsünüyordum taki fiyatını görene kadar...
evet gördüm baktım ama ne kadar kaliteli simdi gücümü kontrol edemeyip direk kırabilirim.dediğim sayfa benzerini yapyıor
Rreane gibi olmazsan sıkıntı yok..evet gördüm baktım ama ne kadar kaliteli simdi gücümü kontrol edemeyip direk kırabilirim.
kaliteli knkevet gördüm baktım ama ne kadar kaliteli simdi gücümü kontrol edemeyip direk kırabilirim.
gaza gelirsem kesin olabilir... biraz daha arastırıp bakıcam olmazsa g29 alıcam yada sahurakaya dediği adamdan bir yaptırıcamRreane gibi olmazsan sıkıntı yok..
g29 unki kısa knk dediğim adamda aynı fiyat zaten kırsan 2 sinide kırarsıngaza gelirsem kesin olabilir... biraz daha arastırıp bakıcam olmazsa g29 alıcam yada sahurakaya dediği adamdan bir yaptırıcam
Çoğu vitesin kalitesi benzerdir. Birini kırabilen diğerlerini de kırar. Plastik aksamları mevcut hepsinin.gaza gelirsem kesin olabilir... biraz daha arastırıp bakıcam olmazsa g29 alıcam yada sahurakaya dediği adamdan bir yaptırıcam