Arkadaş 12-13 bin aralığında bana 1080p de iyi performans verebilecek sistem önerebilirmisiniz?
ikinci attığın güzel gibi![]()
NOVA-6500XT / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-6500XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
valla reis biraz aşıyor ya bütçemi pederi zar zor ikna ettim bu fiyat aralığına
2. attığımda daha iyi fps alırsınikinci attığın güzel gibi
valla reis biraz aşıyor ya bütçemi pederi zar zor ikna ettim bu fiyat aralığına
birinci attığını r5 5600 yapıp almayı planlıyorum sence değer mi?
Bütçen yeterse
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Değer. Ramleri de Kingston 3200MHZ seç 3600MHZ ram alma. Rami 2 adet olarak ayarlamayı unutmabirinci attığını r5 5600 yapıp almayı planlıyorum sence değer mi?
Markadan dolayı mı hocam Kingston vs GoodramDeğer. Ramleri de Kingston 3200MHZ seç 3600MHZ ram alma. Rami 2 adet olarak ayarlamayı unutma
Hem marka hemde hata alma olasılığını azaltmak içinMarkadan dolayı mı hocam Kingston vs Goodram
İşlemci desteği max 3200mhz olduğu içinHata derken 3600 için 3200 e göre daha çok OC yapıldığı için mi olasılık artıyor
tamamdır teşekkür ederim haftaya satın alıcam sağol yardımın içinDeğer. Ramleri de Kingston 3200MHZ seç 3600MHZ ram alma. Rami 2 adet olarak ayarlamayı unutma
Rica ederim şimdiden hayırlı olsuntamamdır teşekkür ederim haftaya satın alıcam sağol yardımın için
Kusura bakma biraz çok soru soruyorum ama bi sorum daha var pckolik sistemi freedos mu gönderiyor yoksa içinde işletim sistemi oluyor mu?Rica ederim şimdiden hayırlı olsun
Bildiğim kadarıyla sistem oluyor ama her türlü temiz kurulum yapmamda fayda varKusura bakma biraz çok soru soruyorum ama bi sorum daha var pckolik sistemi freedos mu gönderiyor yoksa içinde işletim sistemi oluyor mu?
Teşekkür ederim hocam, peki kingstonun 3600 olanını 169tl farkla almaya değer mi alınır mıİşlemci desteği max 3200mhz olduğu için
AMD ekran kartı olduğu için alınmazTeşekkür ederim hocam, peki kingstonun 3600 olanını 169tl farkla almaya değer mi alınır mı
Hocam bu arada bu 3060 sistem de alınabilirKusura bakma biraz çok soru soruyorum ama bi sorum daha var pckolik sistemi freedos mu gönderiyor yoksa içinde işletim sistemi oluyor mu?
i3 12100 işlemci b660m anakart ile corsair 3600mhz ram stabil sorunsuz hatasız şekilde kullanıyorum. neden hata alsın ki?Hem marka hemde hata alma olasılığını azaltmak için
ekran kartın AMD mii3 12100 işlemci b660m anakart ile corsair 3600mhz ram stabil sorunsuz hatasız şekilde kullanıyorum. neden hata alsın ki?
hatta aynı ramleri h510 anakartta 3 ay 3200mhz de kullandım yine hata vs sorun yaşamadım.