- Tepki
- 1,874
Tam olarak ne dediniz ve kime ?Ndivia hastaları için aslında hocam yani evet 6600 daha iyi olabilir ama ndiviaciya bunu anlatamazsın![]()
Tam olarak ne dediniz ve kime ?Ndivia hastaları için aslında hocam yani evet 6600 daha iyi olabilir ama ndiviaciya bunu anlatamazsın![]()
Yanlış anlaşılmak istemem bu eleştiri değildi yani öyle insanlar var ya rx 6600 u sevmeyip rtx 3060 in performansı daha iyi diyenler lafim o insanlar içindide hocam ustunuzemi alındınız yoksaTam olarak ne dediniz ve kime ?
Üstüme alınsaydım çok normal olurdu ama alınmadım. İki kartda eşit, ben sadece anakartın biostar, psu nunda güven vermeyen markadan olduğu için o sistemi almazdım dedim.Yanlış anlaşılmak istemem bu eleştiri değildi yani öyle insanlar var ya rx 6600 u sevmeyip rtx 3060 in performansı daha iyi diyenler lafim o insanlar içindide hocam ustunuzemi alındınız yoksa
Yok hocam sorun değil ben sadece üstünüze alınmayın anlamında dedim cidden bu forumda sevdiğim değerli insanlardan birkacisinizÜstüme alınsaydım çok normal olurdu ama alınmadım. İki kartda eşit, ben sadece anakartın biostar, psu nunda güven vermeyen markadan olduğu için o sistemi almazdım dedim.