Knk o ne demek
Toplama olur mu 2.elSelam arkadaşlar,
12-14k arası hazır sistem önerebilir misiniz?
Max 14.500TL işlemci intel veya amd farketmez ekran kartıda fark etmez.
B550 olsa daha iyi ama guzel sistem![]()
GG-6600 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
GG-6600 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
buna bakılabilir aslında bu bütçe için yada fırsat sistem kovalayabilirsin daha iyisi olabilir
ne dersin ?
@Sahuraka
bütçe sınırlı arkadaşın aslında 3060 12gb versiyonuda yakalanabilir bi yerdenB550 olsa daha iyi ama guzel sistem
Evet farkettim 2.el b550 olurbütçe sınırlı arkadaşın aslında 3060 12gb versiyonuda yakalanabilir bi yerden
indirimleri ve fırsat sistemleri youtubeden takip etmeni tavsiye derim
bu mpk işlemciyi fansız göndermezler değilmi en azından denk bir fan takıyorlardır ?Evet farkettim 2.el b550 olur
Mpk kutusuz demek tray fansiz ve kutusuzbu mpk işlemciyi fansız göndermezler değilmi en azından denk bir fan takıyorlardır ?
evet biliyorum ama gamegarajda fala ndenk bir fan takıp gönderiyorlar bunda boş gelmesin arkadaş ona göre davransın diye söylemek istedimMpk kutusuz demek tray fansiz ve kutusuz
Dediklerin önemli miMpk kutusuz demek tray fansiz ve kutusuz
?Dediklerin önemli mi
Trayfansiz ve kutusuz onlar
Tek cumlede ne demek istedigini sade net sekilde anlatirmisinTrayfansiz ve kutusuz onlar
Fansız ve kutusuz olması önemli mi demek istiyorTek cumlede ne demek istedigini sade net sekilde anlatirmisin
Trayfansiz neyTek cumlede ne demek istedigini sade net sekilde anlatirmisin
Fansız ve kutusuzTrayfansiz ney
Yani islemciye gore degisir kutusuz olmasi onemli degil bence hazir sistemde ama mesela i7 13700k aliyorsan fansiz olabilie cunku sivi sogutucu takicaksin ztn ama r5 5500 icin gerekliFansız ve kutusuz olması önemli mi demek istiyor
Eyv kralYani islemciye gore degisir kutusuz olmasi onemli degil bence hazir sistemde ama mesela i7 13700k aliyorsan fansiz olabilie cunku sivi sogutucu takicaksin ztn ama r5 5500 icin gerekli