genelde csgo valo gibi oyunlar oynuyorum mikrofon kalitesi ve ses kalitesi güzel olsun yeter.7.1 veya kaliteli STEREO fark eder mi? Birde kumaş örgü kablo çok sık bulunan bir özellik değil kulaklıklarda bilginiz olsun.
Msi bazooka v2 b450mAnakartınız nedir?
O zaman 7.1 öneririm. Rekabetçi oyunlar oynuyorsun çünkügenelde csgo valo gibi oyunlar oynuyorum mikrofon kalitesi ve ses kalitesi güzel olsun yeter.
kulaklık öneriniz var mıdır hocam ?O zaman 7.1 öneririm. Rekabetçi oyunlar oynuyorsun çünkü
Maalesefkulaklık öneriniz var mıdır hocam ?
Çağdaş hocam öneri yapmış burdakilere bakabilirsiniz.Kulaklık öneri;
![]()
Cougar Phontum S CGR-P53NB-510 Stereo Mikrofonlu Siyah/Turuncu Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
MSI Immerse GH20 Mikrofonlu Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
![]()
Redragon Lamia 2 H320RGB-1 Mikrofonlu 7.1 Surround Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
![]()
MSI Immerse GH30 V2 Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
![]()
HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.279,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
SteelSeries Arctis 3 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 3 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! SteelSeries Arctis 3 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
MSI DS502 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI DS502 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI DS502 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Kraken Pro Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken Pro Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Kraken Pro Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
STEREO iyi bir ürün önerecektim ama ses kartı ortalamaymış anakartın.Msi bazooka v2 b450m
teşekkür ederim öneri içinSharkoon B2 Stereo 7.1 Surround - 971 TL bu ürünü öneririm.