Öneri 1200W Güç Kaynağı Önerisi

erdembyk53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
İşlemci
..
Ekran Kartı
..
Parça parça param oldukça sistem toplamaya karar verdim ilk olarakta altyapısı güçlü ve ileride tekrar bir yükseltme yapınca tekrar masraf yapmamak için 10-11k civarlarında 1200w psu almak istiyorum benim bu yüzden tavsiyenize ihtiyacım var hangi marka model uzun ömürlüdür diye. Benim bulduğum iki marka model var bilmem siz ne dersiniz siz olsanız bunlardan hangisini alırsınız yada bunların yerine daha iyi alternatifler nelerdir

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,501
KS

erdembyk53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bütçen çıkarsa en üst düzey güç kaynaklarından biri olan bunu öneririm ömürlük kullanırsın.

Corsair RM1200x Shift​

Param cebimde kalsın dersen bu ürünü öneririm firma 13 yıl garanti vermiş.

Attıklarından da Lian Li alınır
önerini için sağol enermax olabilir ama corsair için o kadar çıkamayacağım max limit olarak 11k belirledim onun üstüne çıkarsam bu seferde 13 veren 14de veririr 14 veren 15de verir diye böyle böyle bütçeyi git gide daha yukarılara çekmek istemiyorum ama tavsiyen için teşekkürler. Başka arkadaşlarda tavsiyede bulunursa sevinirim

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
770
Önerdiğimden değil ama inceleme listenize alabilirsiniz. Bazı arkadaşlarım bu markayı övdüğü için paylaştım, benim pek bilgim yok marka hakkında.

Başka arkadaşlarda tavsiyede bulunursa sevinirim
Elbette.

Gelecekte işinize yarayabilecek özelliği olan olan PSU:
MSI MPG A1250GS
Şu an indirimle 11K fiyatı var. Akakçe, Epey gibi adreslerden ilerleyen zamanlar için fiyat takibi de yapabilirsiniz.

135mm fanı bulunuyor.
%90 verimlilik ile platinuma göz kırpıyor (yakın verimliliklere sahip).
Kapasitörleri oldukça kaliteli.
Koruma konusunda iyi kalitede. Ki zaten bu sınıf PSU'ların çoğunluğu ciddi korumalara sahip.

Diğer benzer fiyatlı PSU'lara göre belirgin ayırıcı özelliği ise çift yerleşik 12V-2x6 PCIe konnektörü bulunması.
1775788091743.png

NOT: Ekran kartlarının gelecekte tekrar soket değiştirmeyeceğinin herhangi bir garantisi yok.

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
KS

erdembyk53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
1200'e ihtiyacın olacağını hiç sanmıyorum. ATX 3.1 destekli iyi bir PSU işini görecektir. 1000W almanı tavsiye ederim. Aradaki farkı başka bir parçaya yatır.
söylediğinde kesinlikle haklısın şuanlık 1200w fazla ama benim amacım psu almışken ileriye dönük olsun diye mesela şuanda hali hazırda bir sistemim var psu 650w almıştım o zamanlar için makuldu 650w fakat şimdi sistemi parça parçada olsa yenilemeye kalktığımda güç kaynağı yetersiz kalacak mecburen ilk iş psu değişmek tekrar aynı duruma düşmemek ve ilerde tekrar böyle bir yükseltme yapmaya kalktığımda psu konusunu düşünmemek için böyle bir fikre kapıldım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri