12400F Için Soğutucu Önerisi?

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Arkadaşlar işlemcim ultra ayarlarda bf 2042de en fazla 73 derece görüyor stok soğutuycuyla.

Bu değer fazla mı bilmiyorum.

Ancak daha aşağı çekmek için hemde görsel güzellik olsun diye rgbli kule tipi soğutucu düşünüyorum.

Bi ara forumda vardı ucuz yollu bi şeydi zaten işlemci ısınmıyor gibi değer normal mi bilmiyorum 3-4 derece daha düşürse ışıkları olsa yeterli.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Arkadaşlar işlemcim ultra ayarlarda bf 2042de en fazla 73 derece görüyor stok soğutuycuyla.

Ancak daha aşağı çekmek için hemde görsel güzellik olsun diye rgbli kule tipi soğutucu düşünüyorum.

Bi ara forumda vardı ucuz yollu bi şeydi zaten işlemci ısınmıyor gibi değer normal mi bilmiyorum 3-4 derece daha düşürse ışıkları olsa yeterli.
Aslında gayet iyi değerler ama id cooling se214xt alınabilir

malikk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36

73 derece için soğutucu almayın. Çok pahalılar bana göre. Fazla ısınıyorsa mecbur alıcaksın.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
73 derece için soğutucu almayın. Çok pahalılar bana göre. Fazla ısınıyorsa mecbur alıcaksın.
kaç derece olursa ilerde yada yeni bi sistemde almalıyım çünkü yüksek ayarda bile en fazla bu kadar oluyor.

Ben mi şanslıyım yoksa herkeste mi böyle 12400f ısınıyor diyorlardı

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
kaç derece olursa ilerde yada yeni bi sistemde almalıyım çünkü yüksek ayarda bile en fazla bu kadar oluyor.

Ben mi şanslıyım yoksa herkeste mi böyle 12400f ısınıyor diyorlardı
12400f bende de 70-77 arası

18beyto18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Dereceleriniz gayet iyi bende ryzen5 5600 işlemci var , ısınan bir işlemci görsellik ve sogutma ıcın sıvı sogutma tercih ettım 1300 tlye ozaman İdcooling frostflow lite 240mm almıstım gayet güzel ve şık duruyo kasa icinde ama sizin sıcaklıklarınızda almaya gerek yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri