Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öyle takip ettiğim 2-3 ürünü aşağıya bırakıyorum. Kullanıcı yorumlarını da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. İncehesaptakini tavsiye ederim.Kurun artmaması ümidiyle şimdiden bol şans.
Eğer sistem genel kullanıma özelse yani hem iş hem oyun gibi bir dünya içinse yada direkt 4K oyunculuk içinse ve toplama olacaksa aşağıdaki sistemleri önerebilirim.
Genel NOT : 2 sistemde 95-100K arasında. Parça parça oradan buradan uğraşmayın diye tek bir siteden önerdim. Alabileceğiniz 2 platform içinde sitedeki en pahalı bileşenlere sahip. 3090 önermedim hem gerek yok sırf render yani iş yapmıyorsanız gereksiz hem de 3080 Ti zaten yakın performansı daha düşük fiyata veriyor.
INTEL NOT : 12. nesil işlemcilerin yeni LGA 1700 soketi için soğutucu bulmak çok ama çok zor. Bu yüzden montaj için %99 ihtimalle önerdiğim soğutucudan braket çıkmayacak. Corsair ile görüştüm ve firma braketi mail ile ulaşırsanız gönderdiğini söyledi. Önerdiğim soğutucu şuan piyasada alabileceğiniz en iyi birkaç soğutucudan birisi. Bu yüzden başka öneri yapmadım ki onlarda da bu tarz bir sorun var.