12900K için sıvı soğutma önerisi

erbayfaruk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, 
İşlemci i9 12900K
Anakart Asus ROG MAXIMUS Z690 HERO ATX LGA1700
Kasa Lian Li PC-O11ROG ATX Full Tower
AIO Push-pull yapmayı düşünüyorum.
1. Sorum bu özelliklere uygun, LCD ekranlı ve RGB'li en iyi sıvı soğutma olarak ne satın alabilirim ? (diğer 2 sorudan bağımsız olarak cevaplarsanız sevinirim)

2. Sorum
Normalde Corsair 420 veya 360 mm radyatörlü ELITE LCD almayı düşünüyordum ama stok yok + pompası sesli çalışıyor diyorlar + ekranında kırmızı ünlem çıkan bi problemi var henüz tam düzgün çalışmıyo o riske giremiyorum sizlerin fikri nedir ?
3. sü aklımda Asus ROG RYUJIN II 360 alıp "Lian Li UNI SL120 58.54 CFM 120 mm" fanlarından 6 taneyi pull push yaparak kullanmak vardı. Sizce verimli olur mu ?

Eklemeyi unuttuğum şey varsa yarın cevap göndereceğim. İlginiz için teşekkürler.  :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 12900K için sıvı soğutma önerisi

Arctic Liquid Freezer II - 360mm A-RGB - 2.594 TL veya aynı ürünün Arctic Liquid Freezer II - 420mm A-RGB - 3.123 TL modelini tavsiye ederim. Bu ürünlerin soğutması ve kalitesi bahsettiğiniz modeller ayarında veya daha fazlasını sunuyor. İncelemelerine yerli/yabancı kaynaklardan bakabilirsiniz olumsuz bir şey bulmanız pek olası değil. Çok öneriyorum bu markanın soğutma ürünlerini.

NOT : 6 yıl garantilidir kendi sitesinden bakabilirsiniz. Ayrıca kendi fanları yeterli Pull/Push yapmanıza gerek yok.

Bu arada kasanızın 420mm desteği yok görünüyor bilginiz olsun. Siz almayı düşünüyorum dediniz diye önerdim.

KS

erbayfaruk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: 12900K için sıvı soğutma önerisi

ugur.gozaydin' Alıntı:
Arctic Liquid Freezer II - 360mm A-RGB - 2.594 TL veya aynı ürünün Arctic Liquid Freezer II - 420mm A-RGB - 3.123 TL modelini tavsiye ederim. Bu ürünlerin soğutması ve kalitesi bahsettiğiniz modeller ayarında veya daha fazlasını sunuyor. İncelemelerine yerli/yabancı kaynaklardan bakabilirsiniz olumsuz bir şey bulmanız pek olası değil. Çok öneriyorum bu markanın soğutma ürünlerini.

NOT : 6 yıl garantilidir kendi sitesinden bakabilirsiniz. Ayrıca kendi fanları yeterli Pull/Push yapmanıza gerek yok.

Bu arada kasanızın 420mm desteği yok görünüyor bilginiz olsun. Siz almayı düşünüyorum dediniz diye önerdim.

Teşekkür ederim uğur hocam bakacağım. 420mm gözden kaçmış  :blush:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri