- Tepki
- 13
Arkadaşlar merhaba. Şu an iş için toplamakta olduğum kasama bir monitör arıyorum. 3D görselleştirme (3dsmax+ Corona render) işiyle uğraşıyorum.
IPS bir ekran olması şart bu yüzden.
3440x1440 çözünürlükte 34"-35" monitörlere bakıyorum. Çift ekran almak istemediğimden dolayı. Tercihen curved olması daha çok hoşuma gider.
www.akakce.com
Bu monitörü buldum. Nasıldır, alınır mı bilmiyorum. Bu monitörle ilgili fikirleriniz ve başka monitör önerilerinize açığım.
Şimdiden teşekkür ederim.
Not: Bütçe 12k çok aşmaması gerekiyor.
IPS bir ekran olması şart bu yüzden.
3440x1440 çözünürlükte 34"-35" monitörlere bakıyorum. Çift ekran almak istemediğimden dolayı. Tercihen curved olması daha çok hoşuma gider.
Dell UltraSharp U3417W 34" 5ms Curved IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell UltraSharp U3417W 34" 5ms Curved IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell UltraSharp U3417W 34" 5ms Curved IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 19.931,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu monitörü buldum. Nasıldır, alınır mı bilmiyorum. Bu monitörle ilgili fikirleriniz ve başka monitör önerilerinize açığım.
Şimdiden teşekkür ederim.
Not: Bütçe 12k çok aşmaması gerekiyor.