- Tepki
- 5
12k hazir sistem
malasef bu fiyata önerilebilicek bir sistem yok12k hazir sistem
13k ya cikabilirseniz pch v3.1 alin derim12k hazir sistem
maks 13k mı bütçeniz ?Anakart stoğu bitmiş
Evetmaks 13k mı bütçeniz ?
intel arcli bir sistem var guzel duruyor istersen bakabilirsin https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nvme-m2-ssd-arc-a750-oyun-bilgisayari-p-36369Belki karne günü sistem gelir onu bekliyecem
Evet
anakart stogu bitmis hocampch v3.1
gereksiz dengesiz bi ekrwn kartı anlık droplar yiyor risk alınmazintel arcli bir sistem var guzel duruyor istersen bakabilirsin https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nvme-m2-ssd-arc-a750-oyun-bilgisayari-p-36369
bekleyinanakart stogu bitmis hocam
Kesinlikle pch 3.1 bekleyin elbette gelecektir kisa bir surede kacirmayin12k hazir sistem
Hocam pch v3.1 i satanlar var onlardan almayi düşünebilirsiniz. Ne kadar hoşumuza gitmese de alsat yapmaları ama işinize yararsa bakabilirsiniz. Sabah bı arkadaş 2-3 ilan atmiati 11.5-12bine satanlar vardi12k hazir sistem
Kesinlikle pch 3.1 bekleyin elbette gelecektir kisa bir surede kacirmayin12k hazir sistem
Karne indirimleride bence bu yil fıst olacak gibiŞu vaziyete bak ya 12-13k ya sistem bulamıyorum
Atan bendim isterse tekrardan atayim buraya 2. El ama 2. El sayilmaz 1-2 hafta kullanip satanlar var sahibindendeHocam pch v3.1 i satanlar var onlardan almayi düşünebilirsiniz. Ne kadar hoşumuza gitmese de alsat yapmaları ama işinize yararsa bakabilirsiniz. Sabah bı arkadaş 2-3 ilan atmiati 11.5-12bine satanlar vardi
He sahibindene bakarsa hiç açılmamış ta görmüştüm ben fiyatını hatırlamıyorum amaKesinlikle pch 3.1 bekleyin elbette gelecektir kisa bir surede kacirmayin
Karne indirimleride bence bu yil fıst olacak gibihersey pahali zaten en fazla ne indirimi olabilir
Atan bendim isterse tekrardan atayim buraya 2. El ama 2. El sayilmaz 1-2 hafta kullanip satanlar var sahibindende
Yok daha ucuzada var 10-11 arasi birakan var ayip ya ciddensahibindende 0 vardı 12.3e bakabilirsin
Aslında bı liste yapacaklar satılan F/P sistemlerin son 4-5 yılda aynı isme 2 adetten fazla satildiysa 3. siparişi iptal edecek. Uğraşmak lazım ama yine önüne geçilmezYok daha ucuzada var 10-11 arasi birakan var ayip ya cidden
Hocam bu isin onune gecemezssin ya adamin o esnada 18k parasi vardir 2 tane alir kotu bir durum emeklere yazik uzuluyorum bu sistemi yapanlara emegi gecenlere .Aslında bı liste yapacaklar satılan F/P sistemlerin son 4-5 yılda aynı isme 2 adetten fazla satildiysa 3. siparişi iptal edecek. Uğraşmak lazım ama yine önüne geçilmez