Öneri 12K Hazır Sistem Önerisi

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524

gokallp

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
99
Kesinlikle pch 3.1 bekleyin elbette gelecektir kisa bir surede kacirmayin
Şu vaziyete bak ya 12-13k ya sistem bulamıyorum
Karne indirimleride bence bu yil fıst olacak gibi :) hersey pahali zaten en fazla ne indirimi olabilir

Hocam pch v3.1 i satanlar var onlardan almayi düşünebilirsiniz. Ne kadar hoşumuza gitmese de alsat yapmaları ama işinize yararsa bakabilirsiniz. Sabah bı arkadaş 2-3 ilan atmiati 11.5-12bine satanlar vardi
Atan bendim isterse tekrardan atayim buraya 2. El ama 2. El sayilmaz 1-2 hafta kullanip satanlar var sahibindende

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Kesinlikle pch 3.1 bekleyin elbette gelecektir kisa bir surede kacirmayin

Karne indirimleride bence bu yil fıst olacak gibi :) hersey pahali zaten en fazla ne indirimi olabilir

Atan bendim isterse tekrardan atayim buraya 2. El ama 2. El sayilmaz 1-2 hafta kullanip satanlar var sahibindende
He sahibindene bakarsa hiç açılmamış ta görmüştüm ben fiyatını hatırlamıyorum ama

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
sahibindende 0 vardı 12.3e bakabilirsin

gokallp

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
99
Aslında bı liste yapacaklar satılan F/P sistemlerin son 4-5 yılda aynı isme 2 adetten fazla satildiysa 3. siparişi iptal edecek. Uğraşmak lazım ama yine önüne geçilmez
Hocam bu isin onune gecemezssin ya adamin o esnada 18k parasi vardir 2 tane alir kotu bir durum emeklere yazik uzuluyorum bu sistemi yapanlara emegi gecenlere .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri