K kaizenfhc Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 19 Eki 2020 Mesajlar 1 Tepki 0 Konum 55 | Samsun 19 Eki 2020 #1 Xigmatek Venom X kasama 4 adet 12V 4 Pin'li fan almayı düşünüyorum. Benim için en olması gereken özelliği; Aura Sync ile uyumlu olması.Bütçem 350 TL önerilerinizi bekliyorum. İyi Forumlar
Xigmatek Venom X kasama 4 adet 12V 4 Pin'li fan almayı düşünüyorum. Benim için en olması gereken özelliği; Aura Sync ile uyumlu olması.Bütçem 350 TL önerilerinizi bekliyorum. İyi Forumlar
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,146 Konum 34 | İstanbul Anadolu 19 Eki 2020 #2 Bu bütçeye size önerebileceğim kaliteli F/P tek ürün Aerocool Rev RGB Pro 3x12cm RGB Led Fan + RGB Kontrolcü Fan Hub (AE-RVRGB-PRO) - 268 TL bu kit. ASUS, MSI, Gigabyte gibi anakart yazılımları ile uyumlu. NOT : Piyasadaki neredeyse tüm fanlar 3 Pin ARGB ürünler bu yüzden fazla seçenek yok uygun fiyatta.
Bu bütçeye size önerebileceğim kaliteli F/P tek ürün Aerocool Rev RGB Pro 3x12cm RGB Led Fan + RGB Kontrolcü Fan Hub (AE-RVRGB-PRO) - 268 TL bu kit. ASUS, MSI, Gigabyte gibi anakart yazılımları ile uyumlu. NOT : Piyasadaki neredeyse tüm fanlar 3 Pin ARGB ürünler bu yüzden fazla seçenek yok uygun fiyatta.