13.000 TL hazır sistem önerisi yapar mısınız ?

Wenaxs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Normalde haqqus gen 3 alacaktım parayı toparlayana kadar 550 tl zam gelmiş. Farklı bir sistem önerir misiniz ? Not: bütçeyi arttırma şansım yok.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bu fiyatlarda başka RX6600 sistem olmadığından bu halde alın isterseniz ilerleyen zamanda para biriktirince güç kaynağını değişirsiniz. Şimdi bu fiyatlarda başka sistemler baksak RTX 2060 yada RTX 3050 sistem bulunur ve onlar RX6600 kartına göre ciddi şekilde az performans veriyorlar.

KS

Wenaxs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bu fiyatlarda başka RX6600 sistem olmadığından bu halde alın isterseniz ilerleyen zamanda para biriktirince güç kaynağını değişirsiniz. Şimdi bu fiyatlarda başka sistemler baksak RTX 2060 yada RTX 3050 sistem bulunur ve onlar RX6600 kartına göre ciddi şekilde az performans veriyorlar.
Gamepower psu aklımı karıştırıyor çoğu kişi hiç iyi yorumlamamış. Canlı bomba diyenler var.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam bütçe sınırda ise başka alternatif yok, başlığı görünce de haqqus gen 3 sistemi iletecektim zaten. Almak istemezseniz de tek çözüm yeni çıkacak sistemler gibi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Tabii ki güç kaynağı kötü ama kısa vadede çok fazla sorun olacağını sanmıyorum. Hem o sistem çok güç tüketmiyor güç kaynağı yük altına girmez. Sürekli elektrik kesintileri yaşamıyorsanız dediğim gibi kısa vadede kullanılabilir. Yoksa bu fiyata RX6600 sistem bulamayız.

KS

Wenaxs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Tabii ki güç kaynağı kötü ama kısa vadede çok fazla sorun olacağını sanmıyorum. Hem o sistem çok güç tüketmiyor güç kaynağı yük altına girmez. Sürekli elektrik kesintileri yaşamıyorsanız dediğim gibi kısa vadede kullanılabilir. Yoksa bu fiyata RX6600 sistem bulamayız.
O zaman en iyisi ben biraz daha bekleyeyim öneriniz için teşekkür ederim.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
İşlemci darboğaz yapar ve güç kaynağı Gamepower gibi kötü.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Sizce bu sistem nasıl alınır mı ?
Haqqus çok daha mantıklı bu üründe hem işlemci düşmüş olacaksınız hem de PSU da diğer marka kadar sorunlu hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri