Gamepower psu aklımı karıştırıyor çoğu kişi hiç iyi yorumlamamış. Canlı bomba diyenler var.Bu fiyatlarda başka RX6600 sistem olmadığından bu halde alın isterseniz ilerleyen zamanda para biriktirince güç kaynağını değişirsiniz. Şimdi bu fiyatlarda başka sistemler baksak RTX 2060 yada RTX 3050 sistem bulunur ve onlar RX6600 kartına göre ciddi şekilde az performans veriyorlar.
Doğru söylemişler fsp PSU ile değiştirmek lazım alınırken hocam, ilaveten lian li kasa seçmenizi öneririmGamepower psu aklımı karıştırıyor çoğu kişi hiç iyi yorumlamamış. Canlı bomba diyenler var.
Peki hocam biraz daha bekleyeyim ben o zaman.Doğru söylemişler fsp PSU ile değiştirmek lazım alınırken hocam, ilaveten lian li kasa seçmenizi öneririm
O zaman en iyisi ben biraz daha bekleyeyim öneriniz için teşekkür ederim.Tabii ki güç kaynağı kötü ama kısa vadede çok fazla sorun olacağını sanmıyorum. Hem o sistem çok güç tüketmiyor güç kaynağı yük altına girmez. Sürekli elektrik kesintileri yaşamıyorsanız dediğim gibi kısa vadede kullanılabilir. Yoksa bu fiyata RX6600 sistem bulamayız.
Siz beklerken fiyatlar tekrar artmasında gerisi önemli değil.O zaman en iyisi ben biraz daha bekleyeyim öneriniz için teşekkür ederim.
Nasıl isterseniz hocam kimse ne olacağını kestiremiyor fiyat konusunda keşke net bir şekilde alın ya da bekleyin diyebilsekPeki hocam biraz daha bekleyeyim ben o zaman.
Haqqus çok daha mantıklı bu üründe hem işlemci düşmüş olacaksınız hem de PSU da diğer marka kadar sorunlu hocamSizce bu sistem nasıl alınır mı ?![]()
Sinerji Calypto Ryzen 5 7600 16GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 2X 16GB OC RTX4060Ti Sistem Tavsiyesi
Sinerji Calypto Ryzen 5 7600 16GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 2X 16GB OC RTX4060Ti Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr