Hocam o sistemde i3 işlemci varya biraz sıkıntılı değil mi? Kaç sene götürür o işlemci beni ?Hazır Sistem önerileri;
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
+Bütçe arttırılabilirse işlemci yükseltmesi yapılabilir
Hocam o sistemde i3 işlemci varya biraz sıkıntılı değil mi? Kaç sene götürür o işlemci beni ?
12.nesil İ3 fiyat yükseltebilirseniz i5 e geçebilirsiniz bu bütçede bulabildiğim rtx sistem bu belki arkadaşlar daha iyisiniz bulabilir.+Bütçe arttırılabilirse işlemci yükseltmesi yapılabilir
Yani i3 diye de kucumsememek lazım. Bı ryzen 5 5600 değil ama r5 5500'ü oyunlarda geçiyor bazen. 2-3 sene götürür i3 12100f fp olarak tercih edilebilecek bir işlemciHocam o sistemde i3 işlemci varya biraz sıkıntılı değil mi? Kaç sene götürür o işlemci beni ?
Bakarsanız çok iyi olur benim için yaaEğer amd olursa 6600 önerebiliriz hocam. Nvidia istiyorum derseniz bakarım biraz.
3-4 sene sonra ryzen 5600 Alsam rahatlıkla götürür mü beni?Yani i3 diye de kucumsememek lazım. Bı ryzen 5 5600 değil ama r5 5500'ü oyunlarda geçiyor bazen. 2-3 sene götürür i3 12100f fp olarak tercih edilebilecek bir işlemci
FPS oyunları oynuyorsanız özellikle işinizi görür evet3-4 sene sonra ryzen 5600 Alsam rahatlıkla götürür mü beni?
Ana kartta değiştirmeniz gerekecek.3-4 sene sonra ryzen 5600 Alsam rahatlıkla götürür mü beni?
Hocam önerdiğiniz sisteme baktım Ekran kartı GAINWARD GeForce RTX 3050 Pegasus tek fanlı 13.253₺ yapıyor.Al sat yapanlar satıyor olabir sarı siteye bakın. Onun dışında ;
Kasayı 10₺ arttırın mesh yapın
İşlemciyi i3 12100f yapın
Ekran kartını 3050 yapın
Ramı 16gb yapın
Böylece 13.253₺ yapıyor.
Sarı siteye bakarım al sat yapan vardır illaki.
Sizin dediğiniz daha mantıklıymış hocam. Sizin önerinizdeki sisteme bakmamıştım.Hocam önerdiğiniz sisteme baktım Ekran kartı GAINWARD GeForce RTX 3050 Pegasus tek fanlı 13.253₺ yapıyor.
KENDINE MUZISYEN-HORIZON da ise Ekran kartı ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB 12.999,31₺ yapıyor.
Sizce 253₺ fazladan vermeye gerek var mı ?
Hocam önerdiğiniz sisteme baktım Ekran kartı GAINWARD GeForce RTX 3050 Pegasus tek fanlı 13.253₺ yapıyor.
KENDINE MUZISYEN-HORIZON da ise Ekran kartı ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB 12.999,31₺ yapıyor.
Sizce 253₺ fazladan vermeye gerek var mı ?
Hocam attığım sistemdeki ana kart daha iyi eğer bütçe attırabiliyorsanız Intel Core i5 12400F da var alternatiflerde oda seçilebilir 11.Nesilde iyidir(ÖZNEL)![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam KENDINE MUZISYEN-HORIZON sistemimi yoksa bu attığım sistemmi?
Hocam yani attığınız sisteme 12400f ekle rahatına bak diyorsunuz?Hocam attığım sistemdeki ana kart daha iyi eğer bütçe attırabiliyorsanız Intel Core i5 12400F da var alternatiflerde oda seçilebilir 11.Nesilde iyidir(ÖZNEL)
2 sistemin oyundaki performansları(Parçalar farklılık gösterebilir)
Yani ben olsam bunu yapardım 3050 düşük bir ekran kartı olsa da bu tercih güzel olur benim tercihim bu yönde olurdu.Hocam yani attığınız sisteme 12400f ekle rahatına bak diyorsunuz?
YouTube kanallarının hazır sistemlerini bekleEn performans verebilecek bir sistem varsa çok güzel olur, güvenilir site olursa benim için daha sağlıklı olur.