13-14 k hazır sistem önerisi

Furylânders

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Fiyat/Performans diyebileceğiniz hem render hem de orta düzeyde sistem gerektiren oyunları rahat bir şekilde oynatabilecek bir sistem arıyorum. Beklememi tavsiye ettiğiniz Youtuber sistem önerilerine de açığım.

JackLABEL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Fiyat/Performans diyebileceğiniz hem render hem de orta düzeyde sistem gerektiren oyunları rahat bir şekilde oynatabilecek bir sistem arıyorum. Beklememi tavsiye ettiğiniz Youtuber sistem önerilerine de açığım.
Hocam genellikle oyun için f/p durumdan dolayı amd tercih ediliyor ama siz render da yapacagıniz isin nvidia daha mantıklı su an ki sitemlerden 3060 lılar bütçenizi biraz aşiyor youtuber sistemlerde gecen ay 3060 lı sistemler yaptılar yani bu ay gelecegini sanmiyorum 13 14 k bandına ama bir iki sistem öneriyim bakın

KS

Furylânders

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam genellikle oyun için f/p durumdan dolayı amd tercih ediliyor ama siz render da yapacagıniz isin nvidia daha mantıklı su an ki sitemlerden 3060 lılar bütçenizi biraz aşiyor youtuber sistemlerde gecen ay 3060 lı sistemler yaptılar yani bu ay gelecegini sanmiyorum 13 14 k bandına ama bir iki sistem öneriyim bakın
Render'dan kasıt öyle aman aman değil, ki performans anlamında olması bana fazlasıyla yeter.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Bu fiyatta 3050'ler var ama 2060 daha performanslı o yüzden aşağıdaki sistem iyidir ama kesinlikle işlemci yükseltilmeli ve ram arttırılmalı.

JackLABEL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Bütceni asıyorlar ama bak istersen
3060 li sistem
6600 sistem

KS

Furylânders

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
KS

Furylânders

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İyi olur tabi ama render için genellikle Nvidia daha iyi diye nvidia önermeye çalıştım.
Açıkçası render için öyle aman aman bir beklentim yok, basit şeyler olur ha oyun anlamında da aynısı geçerli ama maksimum f/p olmasını isterim. (ikinci el ve tek tek toplama dahil olmadan.)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Açıkçası render için öyle aman aman bir beklentim yok, basit şeyler olur ha oyun anlamında da aynısı geçerli ama maksimum f/p olmasını isterim. (ikinci el ve tek tek toplama dahil olmadan.)
Hocam o zaman Hyperion alınabilir güzel performans verir ama diğer arkadaşlara da bir danışın.

KS

Furylânders

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Amd ekran kartını seçerdim ama 3060Ti bulursam 3060ti seçerdim açıkçası kendi düşüncem.
Anladım, peki şu 4 sistemden hangisini almak daha iyi olurdu? (Çok soru soruyorum kusura bakmayın, bilgisayarı kendim almayacağım için aldırttığımda pişman olmak istemiyorum.)
1 - 2 - 3 - 4

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Anladım, peki şu 4 sistemden hangisini almak daha iyi olurdu? (Çok soru soruyorum kusura bakmayın, bilgisayarı kendim almayacağım için aldırttığımda pişman olmak istemiyorum.)
1 - 2 - 3 - 4
Hero-PcHocası AMD RX 6700 Oyun Bilgisayarı alırdım ekran kartı olarak en yükseği o.

Kendi düşüncem hepsi lütfen tek bir kişinin önerdiği şeyi araştırmadan almayın sorun yaşamayın.

Son düzenleme:
KS

Furylânders

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hero-PcHocası AMD RX 6700 Oyun Bilgisayarı alırdım ekran kartı olarak en yükseği o.

Kendi düşüncem hepsi lütfen tek bir kişinin önerdiği şeyi araştırmadan almayın sorun yaşamayın.
Hmmm pekii. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim dediğiniz gibi tek bir kişinin önerdiği şeye bağlı kalmadan başka yerlerde de araştırıp en sonunda ne alacağıma karar vereceğim. Tekrardan teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri