- Tepki
- 2
Fiyat/Performans diyebileceğiniz hem render hem de orta düzeyde sistem gerektiren oyunları rahat bir şekilde oynatabilecek bir sistem arıyorum. Beklememi tavsiye ettiğiniz Youtuber sistem önerilerine de açığım.
Hocam genellikle oyun için f/p durumdan dolayı amd tercih ediliyor ama siz render da yapacagıniz isin nvidia daha mantıklı su an ki sitemlerden 3060 lılar bütçenizi biraz aşiyor youtuber sistemlerde gecen ay 3060 lı sistemler yaptılar yani bu ay gelecegini sanmiyorum 13 14 k bandına ama bir iki sistem öneriyim bakınFiyat/Performans diyebileceğiniz hem render hem de orta düzeyde sistem gerektiren oyunları rahat bir şekilde oynatabilecek bir sistem arıyorum. Beklememi tavsiye ettiğiniz Youtuber sistem önerilerine de açığım.
Render'dan kasıt öyle aman aman değil, ki performans anlamında olması bana fazlasıyla yeter.Hocam genellikle oyun için f/p durumdan dolayı amd tercih ediliyor ama siz render da yapacagıniz isin nvidia daha mantıklı su an ki sitemlerden 3060 lılar bütçenizi biraz aşiyor youtuber sistemlerde gecen ay 3060 lı sistemler yaptılar yani bu ay gelecegini sanmiyorum 13 14 k bandına ama bir iki sistem öneriyim bakın
Bu fiyatta 3050'ler var ama 2060 daha performanslı o yüzden aşağıdaki sistem iyidir ama kesinlikle işlemci yükseltilmeli ve ram arttırılmalı.Fiyat/Performans diyebileceğiniz hem render hem de orta düzeyde sistem gerektiren oyunları rahat bir şekilde oynatabilecek bir sistem arıyorum. Beklememi tavsiye ettiğiniz Youtuber sistem önerilerine de açığım.
Bütceni asıyorlar ama bak istersenHocam genellikle oyun için f/p durumdan dolayı amd tercih ediliyor ama siz render da yapacagıniz isin nvidia daha mantıklı su an ki sitemlerden 3060 lılar bütçenizi biraz aşiyor youtuber sistemlerde gecen ay 3060 lı sistemler yaptılar yani bu ay gelecegini sanmiyorum 13 14 k bandına ama bir iki sistem öneriyim bakın
Ona göre bu sistem nasıl olurBu fiyatta 3050'ler var ama 2060 daha performanslı o yüzden aşağıdaki sistem iyidir ama kesinlikle işlemci yükseltilmeli.
![]()
Mortar Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İşlemci 5500 yapılıp alınabilirOna göre bu sistem nasıl olur
İyi olur tabi ama render için genellikle Nvidia daha iyi diye nvidia önermeye çalıştım.Ona göre bu sistem nasıl olur
Açıkçası render için öyle aman aman bir beklentim yok, basit şeyler olur ha oyun anlamında da aynısı geçerli ama maksimum f/p olmasını isterim. (ikinci el ve tek tek toplama dahil olmadan.)İyi olur tabi ama render için genellikle Nvidia daha iyi diye nvidia önermeye çalıştım.
Hocam o zaman Hyperion alınabilir güzel performans verir ama diğer arkadaşlara da bir danışın.Açıkçası render için öyle aman aman bir beklentim yok, basit şeyler olur ha oyun anlamında da aynısı geçerli ama maksimum f/p olmasını isterim. (ikinci el ve tek tek toplama dahil olmadan.)
Yani öyle aman amanlık bir fark yok sizin de bildiğiniz gibi lakin ileriye dönüklük anlamında sizce hangi ekran kartı daha mantıklı olur?Oyun performansı da aşağıdaki gibidir(parçalar farklılık gösterebilir.);
Hero-PcHocası AMD RX 6700 Oyun Bilgisayarı alırdım ekran kartı olarak en yükseği o.
Hmmm pekii. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim dediğiniz gibi tek bir kişinin önerdiği şeye bağlı kalmadan başka yerlerde de araştırıp en sonunda ne alacağıma karar vereceğim. Tekrardan teşekkürler.Hero-PcHocası AMD RX 6700 Oyun Bilgisayarı alırdım ekran kartı olarak en yükseği o.
Kendi düşüncem hepsi lütfen tek bir kişinin önerdiği şeyi araştırmadan almayın sorun yaşamayın.
Karar verdiğinizde buradan da belirtiniz lütfen.Hmmm pekii. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim dediğiniz gibi tek bir kişinin önerdiği şeye bağlı kalmadan başka yerlerde de araştırıp en sonunda ne alacağıma karar vereceğim. Tekrardan teşekkürler.
Birkaç forumda ve burada da insanların fikirlerini alıp karar verdiğimde yazarım.Karar verdiğinizde buradan da belirtiniz lütfen.