Yardım Msi 2724Qpf E2 Alinir Mi

dogukan34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba 2 3 aydır farklı modeller deniyorum fakat içime bir türlü sinen modeli bulamadım aradigim ozellikler
2k ips hdr (giris seviyeside olsa)165hz ve üzeri
8 Bit + frc ile de olsa 10 bit
Lenovo r27qe aldım kronik sorunlu geldi
Asus rogx27acs aldim mat kaplamasini begenlemdim ayrica cok glow vardi
ŞUan elimde dell aw2724dm var renkleri harika aşagiya atacagim fakat glow çok fazla ve ips dogasi geregi kontrast çokn kötü 990:1 msi in bu modeli benzer renkler sunuyor ve siyahlar daha iyi sanirim 1300:1 kontrastla arada fark olurmu lenovoda 1300 1500 aras8ydi sanirim ona yakin birseyler ariyorum kod yaziyorum ve gece oyun film icin

Ekli dosyalar

• 20250626_164145.jpg
    20250626_164145.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 8
  • 20250626_224308.jpg
    20250626_224308.jpg
    896.1 KB · Görüntüleme: 8
  • 20250626_110453.jpg
    20250626_110453.jpg
    940.5 KB · Görüntüleme: 9
  • 20250626_110457.jpg
    20250626_110457.jpg
    995.5 KB · Görüntüleme: 6

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
44
Ben de 2K monitör bakıyorum ama içime sinen bi' şey bulamadım, hepsinde mutlaka ayrı bi' eksiklik var. Baktığın tüm modeller listemde olanlardı aslında ve AW2724DM önerilen bir model ama acayip bi' GLOW görünüyor fotoda, üretim sıkıntısı mı yoksa genel mi onu anlayamadım. Çünkü bu kadar fazlası normal değil gibi. Bir de şu 3 model var düşündüklerim arasında;

(stok yok)

Son düzenleme:
KS

dogukan34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben de 2K monitör bakıyorum ama içime sinen bi' şey bulamadım, hepsinde mutlaka ayrı bi' eksiklik var. Baktığın tüm modeller listemde olanlardı aslında ve AW2724DM önerilen bir model ama acayip bi' GLOW görünüyor fotoda, üretim sıkıntısı mı yoksa genel mi onu anlayamadım. Çünkü bu kadar fazlası normal değil gibi. Bir de şu 3 model var düşündüklerim arasında;

[URL

(stok yok)
Hocam inan 😂her modeli denedim nerdeyse
Şöyle söyleyeyim dell aldim dediğim gihi tam bilmeden ijcelemesini izledim aslinda ama kontrast vs cokta sorun degildir dedim gozum alisiyo olsada yavas yavas hala basinda duramiyorum....kod yazan ve karanlikta otun oynayannbiri olarak alismadaim philips stokra yok sanirim lenovoyla benzerler.gaming gentr den msi qpfe2 siparis gectim senin attigin onda kontrast bir tık daha iyiymis sanirim ve renklerde asagu yukari dell le ayni umarim guzel gelir yarin elimde olur merak ettigin bisey olursa hatirlat burda paylasirim hata bende suan dell+ lenovo + msi(yolda)😂😂3unu bir kiyaslayabilirik bir asus eksik az kalisn onuda alacaktumn 15k ya lanet olsun dedimn kontrastbiyi olsun 2000 2000 oderim bakalim🤗belki gerek kalmaz

(stok yok)
Glow normal hocam panel çerçevesi ince baska incelemelerede baktim glow gozu rahatsiz ediyor aydinlik ortamda siyahlar iyi dursada karanlikta ve azicik aci degisrirince leş istersen benden gelecek habere göre msi dene bir yt de incelemesi var guzele benziyor diye aldim bakalim bir yazilimci arkadas almis öneriyordu

(stok yok)
Ktc hakkinda şupheyle yaklasiyorum bakmak lazim panele bilgilere vs uzman arkadaslara sorulmali

(stok yok)
Paraya kiyarsak 15k verilirmi bilmem ama 14 15 arasina asus vg27aqml1a modeli var 2k ips 260 hz oc ile hoparlor vs ama 15k icin çoook düz bir monitör ...10 bit sadece 144 hz de kullaniyor dedikleri gibi mükemmel monitor yok ya illa birinde eksiklikler oluyo ben de bir hevesle dell aldim guzel fiyata aldim 9400 e ama renkler +
Kontrast - ya biseylerden feragat edicez yada tüplüden devam😂

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri