Öneri 13-14K Arası Hazır Sistem (Mayıs 2023)

slgmn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bu fiyatlarda fp sistem lazım önerileri bekliyorum

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173

syzenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bence yapacaktır ama darboğazın sisteme herhangi bir zararı olduğunu zannetmiyorum alabileceğiniz en iyi sistemi almaktan darboğaz dolayısıyla vazgeçmeyin .
Baktım 1080p de biraz yapar diyorlar almayı düşünüyorum fakat ekran kartımı düzgün kullanamayacaksam ne anlamı var

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Baktım 1080p de biraz yapar diyorlar almayı düşünüyorum fakat ekran kartımı düzgün kullanamayacaksam ne anlamı var
Şöyle düşünün bu ekran kartını değiştirdiğiniz zaman daha düşük bir ekran kartına geçmeniz gerekecek önü daha açık bir ekran kartını bırakmanızın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum.

syzenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bence yapacaktır ama darboğazın sisteme herhangi bir zararı olduğunu zannetmiyorum alabileceğiniz en iyi sistemi almaktan darboğaz dolayısıyla vazgeçmeyin .
Yeteri kadar bütçem olsaydı r5 5600 yukselticektim ama o kadar bütçem yok tek korkum o kadar para ödeyip tamamen performansli kullanamamak

Şöyle düşünün bu ekran kartını değiştirdiğiniz zaman daha düşük bir ekran kartına geçmeniz gerekecek önü daha açık bir ekran kartını bırakmanızın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum.
Yani bu sistemi almak mantıklı mı mantıksız mı

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Yeteri kadar bütçem olsaydı r5 5600 yukselticektim ama o kadar bütçem yok tek korkum o kadar para ödeyip tamamen performansli kullanamamak
Şu anlık tam performans kullanamasanız bile ilerde işlemciyi değiştirecek bütçeniz olduğunda ekran kartını tam performansta kullanabilirsiniz.

syzenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Açıkçası ekran kartından kısmak bana mantıksız geliyor ki RX6700 güçlü bir ekran kartıdır bu ekran kartının darboğazlı hali bile gayet performanslıdır.
Sizde haklısınız bu sistemin piyasadaki rx6600 versiyonları 12.500 bandında 13000 e bunu almak aslında mantıksız değil teşekkür ederim yardımın için

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Sizde haklısınız bu sistemin piyasadaki rx6600 versiyonları 12.500 bandında 13000 e bunu almak aslında mantıksız değil teşekkür ederim yardımın için
Rica ederim şimdi ben de testlere baktım neredeyse her oyunda 3060ti ayarında bir ekran kartı. İyi günler iyi forumlar dilerim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri