bu fiyatlarda fp sistem lazım önerileri bekliyorum
Darboğaz olurmu bu sistemde 1080p de![]()
PCH V1.2 / RYZEN 5 5500 / RADEON RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bence yapacaktır ama darboğazın sisteme herhangi bir zararı olduğunu zannetmiyorum alabileceğiniz en iyi sistemi almaktan darboğaz dolayısıyla vazgeçmeyin .Darboğaz olurmu bu sistemde 1080p de
Baktım 1080p de biraz yapar diyorlar almayı düşünüyorum fakat ekran kartımı düzgün kullanamayacaksam ne anlamı varBence yapacaktır ama darboğazın sisteme herhangi bir zararı olduğunu zannetmiyorum alabileceğiniz en iyi sistemi almaktan darboğaz dolayısıyla vazgeçmeyin .
Şöyle düşünün bu ekran kartını değiştirdiğiniz zaman daha düşük bir ekran kartına geçmeniz gerekecek önü daha açık bir ekran kartını bırakmanızın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum.Baktım 1080p de biraz yapar diyorlar almayı düşünüyorum fakat ekran kartımı düzgün kullanamayacaksam ne anlamı var
Yeteri kadar bütçem olsaydı r5 5600 yukselticektim ama o kadar bütçem yok tek korkum o kadar para ödeyip tamamen performansli kullanamamakBence yapacaktır ama darboğazın sisteme herhangi bir zararı olduğunu zannetmiyorum alabileceğiniz en iyi sistemi almaktan darboğaz dolayısıyla vazgeçmeyin .
Yani bu sistemi almak mantıklı mı mantıksız mıŞöyle düşünün bu ekran kartını değiştirdiğiniz zaman daha düşük bir ekran kartına geçmeniz gerekecek önü daha açık bir ekran kartını bırakmanızın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum.
Şu anlık tam performans kullanamasanız bile ilerde işlemciyi değiştirecek bütçeniz olduğunda ekran kartını tam performansta kullanabilirsiniz.Yeteri kadar bütçem olsaydı r5 5600 yukselticektim ama o kadar bütçem yok tek korkum o kadar para ödeyip tamamen performansli kullanamamak
.Yeteri kadar bütçem olsaydı r5 5600 yukselticektim ama o kadar bütçem yok tek korkum o kadar para ödeyip tamamen performansli kullanamamak
Yani bu sistemi almak mantıklı mı mantıksız mı
Açıkçası ekran kartından kısmak bana mantıksız geliyor ki RX6700 güçlü bir ekran kartıdır bu ekran kartının darboğazlı hali bile gayet performanslıdır.
Sizde haklısınız bu sistemin piyasadaki rx6600 versiyonları 12.500 bandında 13000 e bunu almak aslında mantıksız değil teşekkür ederim yardımın içinAçıkçası ekran kartından kısmak bana mantıksız geliyor ki RX6700 güçlü bir ekran kartıdır bu ekran kartının darboğazlı hali bile gayet performanslıdır.
Rica ederim şimdi ben de testlere baktım neredeyse her oyunda 3060ti ayarında bir ekran kartı. İyi günler iyi forumlar dilerim.Sizde haklısınız bu sistemin piyasadaki rx6600 versiyonları 12.500 bandında 13000 e bunu almak aslında mantıksız değil teşekkür ederim yardımın için
Birde gencergaming sistemleri Windows kurup mu gönderiyorRica ederim şimdi ben de testlere baktım neredeyse her oyunda 3060ti ayarında bir ekran kartı. İyi günler iyi forumlar dilerim.
Bildiğim kadarıyla FreeDOS gönderiyorlar. Sizin kendinizin kurması gerekiyor ancak windows kurulumunda zorlanacak bir şey yok merak etmeyin.Birde gencergaming sistemleri Windows kurup mu gönderiyor
Hayır yapmaz hocam ne alakaBaktım 1080p de biraz yapar diyorlar almayı düşünüyorum fakat ekran kartımı düzgün kullanamayacaksam ne anlamı var