Öneri 13-15K PC Önerisi (Nisan 2023)

KS

ZodiacArs01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Şans ama sonuçta kasada hasar olursa elimde patlamayacaktir. Vardır elbet bir yolu. Alırken tutanak tutmak vs.

Gencerler güvenli mi peki hocam? İlk defa duydum siteyi
güvenli.

bunu alman daha iyi olur dostum.

KS

ZodiacArs01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
5600 mpk eklesem daha iyi olur mu? Yoksa darboğaz veya güç yetersizliği sorunu yaşar mıyım psu tarafında? Psu iyi değil deniyor
bütçen varsa 5600 iyi olur yoksa eğer bütçeni psu ayır derim fsp marka bir psu alırsın kasadakini satarsın.

KS

ZodiacArs01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
bütçen varsa 5600 iyi olur yoksa eğer bütçeni psu ayır derim fsp marka bir psu alırsın kasadakini satarsın.
Hem 5600 yapıp hem de bir psu alma fikrim var. Psu için gelecek ay bakacağım. Hocam bu site güvenilirliği nedir? Müşteri hizmetlerine baglanilmadigi ve sorunlarına çözüm bulunulmadigi hakkında çok şirket var gibi. Ne dersiniz?

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Hem 5600 yapıp hem de bir psu alma fikrim var. Psu için gelecek ay bakacağım. Hocam bu site güvenilirliği nedir? Müşteri hizmetlerine baglanilmadigi ve sorunlarına çözüm bulunulmadigi hakkında çok şirket var gibi. Ne dersiniz?
Site güvenilir sıkıntı yok ama satış sonrası desteğini bilmiyorum her sitede şikayet var ona bakarsak.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri