O telefonların bataryası sıkıntılı diye biliyorum aklımda poco x4, mi 11t var hangileri daha iyi olur önerdiğiniz mi yoksa benim soylediklerim miS21 Ve S21 FE alternatifleri var. S21 Ekranı S21FE ye göre daha iyi ama S21FE bataryası biraz daha yüksek ve S21 e göre 1 yıl daha fazla güncelleme alacak galiba. S21FE alınabilir ama tam bütçe sınırında.
Hocam daha dün konuştum Samsungun kendi mağazasında s21 üretimden kalkmış s21fe satılıyor sadece. Buna dikkat edip almak daha mantıklı olacaktırS21 Ve S21 FE alternatifleri var. S21 Ekranı S21FE ye göre daha iyi ama S21FE bataryası biraz daha yüksek ve S21 e göre 1 yıl daha fazla güncelleme alacak galiba. S21FE alınabilir ama tam bütçe sınırında.
Batarya sıkıntılı diye bir şey ben duymamıştım. Poco X4 batarya ve kamera tarafında kağıt üstündeki değerlerde S21FE ye göre daha iyi duruyor. Poco hakkında pek bilgim yok araştırmak lazım.O telefonların bataryası sıkıntılı diye biliyorum aklımda poco x4, mi 11t var hangileri daha iyi olur önerdiğiniz mi yoksa benim soylediklerim mi
Benim tercihim eğer türkiye cihazı olacak ise s21 fe olurduO telefonların bataryası sıkıntılı diye biliyorum aklımda poco x4, mi 11t var hangileri daha iyi olur önerdiğiniz mi yoksa benim soylediklerim mi
Tessekurler s21 fe alıyorumBenim tercihim eğer türkiye cihazı olacak ise s21 fe olur
Rica ederim hocam yine son karar sizin. Syqex hocam poco kağıt üzerinde daha iyi demiş onu da dikkate alın . Hayırlı olsun şimdiden.Tessekurler s21 fe alıyorum
Markayı bilmiyorum modeli de bilmiyorum ve hakkında araştırma da yapmadım. O yüzden değerler bakımından pil ve kamerası daha iyi duruyor ama ben atıyorum 50mp kameraya 108mp kameradan iyi diyen gördüm. 108MP ama kalite olarak samsung daha iyi çekiyor gibi bir şey görmüştüm. Kesin değil ama örnek vermek amaçlı yazdım.Rica ederim hocam yine son karar sizin. Syqex hocam poco kağıt üzerinde daha iyi demiş onu da dikkate alın . Hayırlı olsun şimdiden.
Tamamdır hocam arkadaşı kendi fikrim ile yanıltmamak için hatırlattım ben. Yine kendisi verir son kararıMarkayı bilmiyorum modeli de bilmiyorum ve hakkında araştırma da yapmadım. O yüzden değerler bakımından pil ve kamerası daha iyi duruyor ama ben atıyorum 50mp kameraya 108mp kameradan iyi diyen gördüm. 108MP ama kalite olarak samsung daha iyi çekiyor gibi bir şey görmüştüm. Kesin değil ama örnek vermek amaçlı yazdım.