13 bin tl telefon onerisi

Hakan1234

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
13 bin tl bütçem var kamera ve bataryası güzel bi telefon önerirmisiniz

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
S21 Ve S21 FE alternatifleri var. S21 Ekranı S21FE ye göre daha iyi ama S21FE bataryası biraz daha yüksek ve S21 e göre 1 yıl daha fazla güncelleme alacak galiba. S21FE alınabilir ama tam bütçe sınırında.

KS

Hakan1234

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
S21 Ve S21 FE alternatifleri var. S21 Ekranı S21FE ye göre daha iyi ama S21FE bataryası biraz daha yüksek ve S21 e göre 1 yıl daha fazla güncelleme alacak galiba. S21FE alınabilir ama tam bütçe sınırında.
O telefonların bataryası sıkıntılı diye biliyorum aklımda poco x4, mi 11t var hangileri daha iyi olur önerdiğiniz mi yoksa benim soylediklerim mi

BERK.0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hocam daha dün konuştum Samsungun kendi mağazasında s21 üretimden kalkmış s21fe satılıyor sadece. Buna dikkat edip almak daha mantıklı olacaktır

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
O telefonların bataryası sıkıntılı diye biliyorum aklımda poco x4, mi 11t var hangileri daha iyi olur önerdiğiniz mi yoksa benim soylediklerim mi
Batarya sıkıntılı diye bir şey ben duymamıştım. Poco X4 batarya ve kamera tarafında kağıt üstündeki değerlerde S21FE ye göre daha iyi duruyor. Poco hakkında pek bilgim yok araştırmak lazım.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Rica ederim hocam yine son karar sizin. Syqex hocam poco kağıt üzerinde daha iyi demiş onu da dikkate alın . Hayırlı olsun şimdiden.
Markayı bilmiyorum modeli de bilmiyorum ve hakkında araştırma da yapmadım. O yüzden değerler bakımından pil ve kamerası daha iyi duruyor ama ben atıyorum 50mp kameraya 108mp kameradan iyi diyen gördüm. 108MP ama kalite olarak samsung daha iyi çekiyor gibi bir şey görmüştüm. Kesin değil ama örnek vermek amaçlı yazdım.

BERK.0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Markayı bilmiyorum modeli de bilmiyorum ve hakkında araştırma da yapmadım. O yüzden değerler bakımından pil ve kamerası daha iyi duruyor ama ben atıyorum 50mp kameraya 108mp kameradan iyi diyen gördüm. 108MP ama kalite olarak samsung daha iyi çekiyor gibi bir şey görmüştüm. Kesin değil ama örnek vermek amaçlı yazdım.
Tamamdır hocam arkadaşı kendi fikrim ile yanıltmamak için hatırlattım ben. Yine kendisi verir son kararı

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Poconun orta segment bir telefonunu alan arkadaşım var. Tam model hatırlamıyorum. Sadece görev çubuğunu kontrol etmem bile yetti telefonda. Ciddi bir kasma/dropla açıldı. Daha sonra yazılım güncellemesiyle düzelmiş tabii. Bir ihtimal son gönderilen optimizasyonu iyi olmayan güncellemeyi hemen yapmıştı. Üst segment için de tercih edilebilir.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Samsung konusunda ise zamanında Note 10 du sanırım emin değilim. Pil problemlerinden sonra ürünler geri çağrılmıştı. Bu durumdan sonra fiyat olarak oldukça F/P olan Note FE alan arkadaşım olmuştu. Problemsiz şekilde kullandı. Genellikle FE' de sorunlar çözümlenmiş oluyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri