İntel ekran kartıları güzel ama Tavsiye Etmem kendileri grafik kartlarıda baya gelismis ama harici ekran kartlarında hala gerideler , dls gibi bir teknolojileri var ama önerilmez suanda amd ve rtx serisi öneririm , bütcen 15b üstündeyse rtx serisi almalısınızASUS PRIME B760M- K ANAKARTTA INTEL i5-13400F VE INTEL ARC A750 OLAN BİR SİSTEM NASIL OLUR ? YADA ARC A 750 NASIL OLUR SİZCE? BU EKRAN KARTINDAN NEDENSE ÇOK BEKLENTİM VAR
3060 daha iyi bir kart. A750 alana kadar bu kartı al derim.A 750 ilerleyen dönemde değer kazanmaz mı acaba yazılımı iyi deniliyor. 3060 seviyesinde diye okudum fps olarak da incelemelerde kafa kafaya csgo hariç
yani eğer a750 alacaksan bekleyebildiğin kadar bekle şuan stabilitesi çokta iyi değil bence Nvidia tarafından bir kart alman daha iyiA 750 ilerleyen dönemde değer kazanmaz mı acaba yazılımı iyi deniliyor. 3060 seviyesinde diye okudum fps olarak da incelemelerde kafa kafaya csgo hariç
perfomans olarak 3060 ve 3070 icin denk bir kartlar yapılmıs ama nereye gidiceği belli değil ve yeni kartlar alınmaz , kumardan farksızA 750 ilerleyen dönemde değer kazanmaz mı acaba yazılımı iyi deniliyor. 3060 seviyesinde diye okudum fps olarak da incelemelerde kafa kafaya csgo hariç
3070 e denk hangisiperfomans olarak 3060 ve 3070 icin denk bir kartlar yapılmıs ama nereye gidiceği belli değil ve yeni kartlar alınmaz , kumardan farksız
a770 3070 yakın bir perfomans gösteriyor diye biliyorum3070 e denk hangisi
3070 daha iyi bir kart birde DLSS i eklersen fark çoka770 3070 yakın bir perfomans gösteriyor diye biliyorum