- Tepki
- 45
merhaba 1200-1300 TL bütçem var kablosuz gaming kualklık önerisi lazım 7.1 önemli deil 2. elde olabilir sorunsuz ve temiz olacak şekilde
Buldumda dahaa iyileri vardir belki diyearctis 1 bulmuştun zaten?
yokBuldumda dahaa iyileri vardir belki diye
2.el g435 bakıyorum nasip olursa g435 düşünüyorum kronik sorunları varmıdır
g435 kötü2.el g435 bakıyorum nasip olursa g435 düşünüyorum kronik sorunları varmıdır
Niyekig435 kötü
ses kalitesi kçötü_Niyeki
BLackshark v2 x ten kötu deilse sorun yokses kalitesi kçötü_
niye v2x i beğenmedinmideBLackshark v2 x ten kötu deilse sorun yok
V2x var bende garantiye gitti ses kalitesi kötü deil ama çok sorunlu kulaklık yeni olaraj g435 düşünuyorum v2 x te saticam v2x ten daha kötü deilse ses kalitesi sorun olmazniye v2x i beğenmedinmide
ne sorunu var bende yeni almıştım korktumV2x var bende garantiye gitti ses kalitesi kötü deil ama çok sorunlu kulaklık yeni olaraj g435 düşünuyorum v2 x te saticam v2x ten daha kötü deilse ses kalitesi sorun olmaz
Ses tekerlegi berbat sesi 50 yapinca sağdan geliyordu sadece 100 yapinca boğuk geliyor 60 yapinca çok geliyordu ya 60 ta yada 30 da kullaniyordum yolladim garantiye iade yada degisim dedim ama her turlu değişçek kulaklık v2x le uğraşamam daha fazla stres istemiyorumne sorunu var bende yeni almıştım korktum
bin kat daha berbat.BLackshark v2 x ten kötu deilse sorun yok
hocam biliyorum tarafsızsınız ama böyle diyince razer fanı gibi oldu jsksjfdkdjhbin kat daha berbat.
ya bilmiyorum ya ne söylesem kötü diyonuz ve bütçem max 1300-1400 tl kablosuz temiz 2. el de olur kulaklık gerekiyorhocam biliyorum tarafsızsınız ama böyle diyince razer fanı gibi oldu jsksjfdkdjh
Corsair void pro buldum wireless alınirmi sizce 2.elhocam biliyorum tarafsızsınız ama böyle diyince razer fanı gibi oldu jsksjfdkdjh
hayırya bilmiyorum ya ne söylesem kötü diyonuz ve bütçem max 1300-1400 tl kablosuz temiz 2. el de olur kulaklık gerekiyor
Corsair void pro buldum wireless alınirmi sizce 2.el