13000 e her şey dahil sistem

KS

ouzdem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Bu ürünlere bir göz gezdir derim
sistemler giriş seviyesi için uygun aslında ama tek sıkıntı bütçe her şey dahil 12 13 k ya iyi sistem lazım bana

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Sistem almadıysanız yarın Gençer Gaming sistem çıkartacak o beklenebilir. 10000 TL civarında olacak muhtemelen.

KS

ouzdem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
reis attığın sisteme baktım monitör dahil demişin baktım yok tu oyüzden (monitör dahil değil reis bunda baktımda) yazdım bunu

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
reis attığın sisteme baktım monitör dahil demişin baktım yok tu oyüzden (monitör dahil değil reis bunda baktımda) yazdım bunu
"Attığım sisteme monitör dahil " demedim. Attığım sistem güzel ama "bütçenize monitör dahil galiba" dedim.

KS

ouzdem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
"Attığım sisteme monitör dahil " demedim. Attığım sistem güzel ama "bütçenize monitör dahil galiba" dedim.
sıkıntı yok reis sende bende yanlış anlamışız birbirimisi üzmeye kırmaya değmez bana her şey dahil lazım

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
sıkıntı yok reis sende bende yanlış anlamışız birbirimisi üzmeye kırmaya değmez bana her şey dahil lazım
Üzme kırma vs yok yanlış anlaşılmışım düzeltmeye çalıştım. Neyse fireflux sistemden daha iyisini bulamazsın.

KS

ouzdem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri