https://www.trendyol.com/kioxia/exc...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.88.8 bu fiyat performansBaşlıkta da belirtildiği gibi max 1300 lira bantlarında m2 ssd önerirmisiniz. 500 Gb olursa iyi olur.
bağlantı gözükmüyor model söyleyebilirsiniz
hız olarak çok iyi alınabilirCrucial P5 Plus CT500P5PSSD8 500 GB Solid State Sürücü (PCIe 4.0, 3D NAND, NVMe, M.2), 6600 MB/sn'ye kadar, siyah
Bundan kullanıyorum ben çok başarılı ürün 4 günde elime ulaştı sorunsuzCrucial P5 Plus CT500P5PSSD8 500 GB Solid State Sürücü (PCIe 4.0, 3D NAND, NVMe, M.2), 6600 MB/sn'ye kadar, siyah
ilk attığında güzel alınabilir hızı baya iyiBundan kullanıyorum ben çok başarılı ürün 4 günde elime ulaştı sorunsuz
Hocam bu ürünü alırken gümrükte ekstra bir ücret çıkacak mı. Birde ben ürünü laptop için alacağım ısınmasında bir problem olur mu bu kadar hızdaCrucial P5 Plus CT500P5PSSD8 500 GB Solid State Sürücü (PCIe 4.0, 3D NAND, NVMe, M.2), 6600 MB/sn'ye kadar, siyah
150 euro u geçmediği sürece ekstra bir ücret çıkmıcak. Amazon da sepete ekledikten sonra çıkan tutardan ekstra bir ücret ödemiceksiniz 150 euro u geçmemek şartı ile. Ben maksimum yükte 38 dereceyi gördüm en fazla ( anakartın soğutucu bloğu takılıydı) laptopta nasıl olur bilemem ama ürün tek kelime mükemmel güçteHocam bu ürünü alırken gümrükte ekstra bir ücret çıkacak mı. Birde ben ürünü laptop için alacağım ısınmasında bir problem olur mu bu kadar hızda
Hayır gen 3 destekliBilgisayarınız Gen 4 destekliyor mu ?