- Tepki
- 54
merhaba 1300 TL civarında bi m2 ssd arıyorum anakart'ım da gen 4 ms slotu var gen 4 olursa çok iyi olur.
anakart : b550 f gaming
merhaba 1300 TL civarında bi m2 ssd arıyorum anakart'ım da gen 4 ms slotu var gen 4 olursa çok iyi olur.
![]()
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.199,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI Spatium M450 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Spatium M450 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Spatium M450 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.626,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI mi ?Dram bulunduran bir ürün. Daha uzun ömürlü , daha sağlıklı olur.
![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kioxia daha mantıklı olur. Dediğim gibi Dram bulunduruyor ve bu bir avantaj.MSI mi ?
kİOXİA mi?
4.0 dedınız diye kıoıxa atmadım bencede kıoıxa dram dolayısı ile daha iyi olur.MSI mi ?
kİOXİA mi?
tamam o zaman onu tercih edeceği teşekürler iyi akşamlar.Kioxia daha mantıklı olur. Dediğim gibi Dram bulunduruyor ve bu bir avantaj.
hocam yazma hızı çok yavaş değil mi?4.0 dedınız diye kıoıxa atmadım bencede kıoıxa dram dolayısı ile daha iyi olur.
Kioxia daha mantıklı olur. Dediğim gibi Dram bulunduruyor ve bu bir avantaj.
hocam yazma hızı çok yavaş değil mi?4.0 dedınız diye kıoıxa atmadım bencede kıoıxa dram dolayısı ile daha iyi olur.
Normal bir kullanıcıysanız bir şey fark etmezsiniz zaten. 500MB Daha hızlı okuma/yazma yerine daha uzun ömür sunması daha önemli bence.hocam yazma hızı çok yavaş değil mi?
oyun da oynanacak hocam sonuçta.Normal bir kullanıcıysanız bir şey fark etmezsiniz zaten. 500MB Daha hızlı okuma/yazma yerine daha uzun ömür sunması daha önemli bence.
aldım valla bu fiyata daha iyisi yok gibi.oyun da oynanacak hocam sonuçta.
Oyunda zaten pek etki yapmıyor. Kendimde Netac N930E M2 SSD kullanıyorum , okuma/yazma hızı pek yüksek değil ama fazlasıyla yeterli.oyun da oynanacak hocam sonuçta.